Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: beatrix+ »

Czekam już na umówionym miejscu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No tak A tu człowiek porządki świąteczne robi obiad gotuję a Ci proszę spacerkiem kawka nie ma sprawiedliwości i do tego pogodę ładna macie :D
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Karolina, to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz, skoro 2 windami :P hm zapewne pierwsze dni to faktycznie trzeba to opanować, ale da się radę . Szybko kończysz te zabiegi :| faktycznie zostają spacery po Cieplicach , albo autobusem jechać można do J G około 0,5 h. Są 2 galerie :P rynek, mozna iść pozwiedzać na perłę zachodu i wieżę czyli tzw grzybek. - to trochę czasu zejdzie a i spacer spory 8-)
garkuchnia to stołówka to jest na zero a nie -2 :( :( nie byłam tam nigdy :P
Bilety na termy kupcie sobie w DZ zawsze trochę taniej- bilety są zawsze na 2 h, fajnie kupić z saunami jak ktoś lubi bo fajnie można czas spędzić i zrobić coś dla ciała i duszy :) jak ma ktoś grupę to bilety tańsze :!: :!: :!: , a jak jest 1 lub 2 grupa to można opiekuna wziąć i jeszcze taniej wyjdzie :geek:
Fajna knajpka w tzw 2 parku, trzeba przejść przez ulicę mijając Agat- cały czas prosto koło ogródków działkowych, oszklona i na świeżym powietrzu :)
hmhm jeżeli chodzi o tańce to ile osób tyle gustów :lol: w jednym fajna muzyka ,w innym sauna, w innym klubowo,a w innym bez opłat wejściowych :idea: Jeżeli chodzi o ilość osób to jest różnie ze względu jeszcze na post i ilość osób uczęszczających na tę terapię :lol: , al potuptać można :twisted:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

Wiaj Mazrena. Dokladnie my mieszkamy nad kuchna. Schodząc schodami na dol i piętro i wchodzimy w korytarz i idziemy idziemy do windy i schodów. Pion windy i schodów prży wejściu na stołówkę .
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kama czyli DZ 3 :) to na stołówkę blisko, a potem musisz korytarzem na zabiegi :lol: do DZ1 ;)
forumowicz

Mazreno Ty jesteś źródłem wiedzy, oazą mądrości i wiedzy wszelakiej, i w łaskawości dzielisz się z nami za co czeka Cię nasza wdzięczność dozgonna :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Romku, byłam,widziałam, przeżyłam więc chętnie się dzielę, a przy okazji to prawie jak bym tam jeszcze była ;) Żyję z tymi co są i co mają przyjemność tam jechać... :D :kwiat:
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: beatrix+ »

Fajnie było, co Mareczku?
Dziękuję za spacer w miłym towarzystwie :)
forumowicz

:D Ale że to co już po wszystkim no to opowiadające jak było bo tu ludziska spragnieni wieści :roll:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Betinka! Ja rowniez jestem zadowolony.Jestes rowna, wrazliwa i inteligentna kobitka.Z taka mozna pogadac na kazdy temat.Mazreno wlasnie zaliczylismy te parkowa kawiarenke, o ktorej pisalas.Niestety reszta nie przybyla na zapoznawczy spacer.Ich strata.Wybieram sie z b.plus i jej kolezankami do term pozjezdzac niebieska rura i pod grzybka.Romek dzieki, ze sie nie pogniewales.Na termometrach u nas 23 na plusie.Pozdrawiam wszystkich.
:D
ODPOWIEDZ