Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jadę kilka dni później do MSW Agat. Szukam ogólnych info pobycie w tej miejscowości. Nie znalazłam aktualnego wątku o Agacie to wdepnęłam tutaj To znaczy do sąsiedniego wątku a tutaj przypadkowo przybiegłam za Romkiem!
w końcu Dom Zdrojowy to też Cielice.
No tak ja na kawkę się nie łapie ale i tak jestem hepii bo dziewczyny za mną z wątku na wątek latają "jupii" jak za młodych lat kiedy byłem piękny i młody teraz tylko i zostało......
Fajnie by było. Przydałby się ktoś z kim będzie można połazić i kto będzie miał jakąś orientację w terenie bo ja niestety nie mam. Wystarczy że się obrócę i już nie wiem gdzie iść
Przeglądałem swoje cv i znalazłem ciekawy wpis ...W drugiej połowie ubiegłego wieku ukończyłem kurs przodownik turystyki górskiej organizowany przez znp i pttk w Karkonoszach.... A na dodatek mam Google maps
Witaj natiic, chętnie skorzystam z Twoich podpowiedzi dotyczących pobytu na rehabilitacji... Już wiele osòb przed nami przetarło szlak ale dobrych rad nigdy za wiele.. Pozdrawiam i życzę zdròwka...
Saphira mam nadzieję, że i ja na coś się przydać bo co jak co Ale doświadczenia mi nie brakuje.. i wcale nie jestem tak stary jak niektórzy myślą ... Mi tylko pesel się przeterminował..