Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: forumowicz »

Marek jest spoko gościu to dobry rocznik poradzi sobie złagodzić sytuację .... :P :lol: :D
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: MarkStan »

Marzeno, rozmawia się z wszystkimi.Większość pomimo meno....stara się zachowywać normalnie.Są jednostki, które tego nie potrafią i ja to rozumiem.Mężczyźni podlegają podobnym procesom ale w lżejszej formie a poza tym obracają swoje przywary z tego tytułu w żarty (też nie wszyscy) i jest fajnie.Tu się żyje na luziku.Jeść dadzą, człowiek oklepany ze wsiech stron, rozgimnastykowany, wyspany i wypoczęty.Wypłukany do gładkości skóry.Nie ma powodu aby patrzeć "z byka" na drugiego kuracjusza.Są jednak Panie, na szczęście pojedyncze przypadki, które zachowują się jak opisałem wyżej.Co im może dolegać po 50-ce :?: Jedynie naturalny proces przejścia z jednej fazy do drugiej i nerwica z bliżej mi nie znanych powodów, a których się domyślam.Te pojedyncze sfrustrowane osoby psują krew nie tylko sobie ale i innym, nie zdając może nawet sobie z tego sprawy.
To tyle i zakończmy ten pod temat.
U nas dziś pada deszcz.Dzień ping-pong'owy.Szkoda, ze nie zabrałem gitary.W takie dni fajnie urzadza się fikcyjne urodziny w sanatoriach :D, lub inne wymyślone imprezki, pozwalające przetrzymać złą pogodę.Pozdrawiam :D :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No nie do tego chłopak z gitarą... przywiozę dwie... :D tylko czy to się opłaca na dwa dni... :P
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Marku w DZto nie ma gdzie imprezki zrobić :( ale każdy pretekst dobry :P My mieliśmy Dzień Kobiet, to w zamian zrobiłyśmy imprezkę Dzień Mężczyzny w Pałacu Zdrojowym. Super integracja :D :kwiat:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Mam duży pokój. w takich robiliśmy w innych sanatoriach fajne "URODZINY" :lol:
Każdy przychodzi z krzesłem i stolik z korytarza i już się można zabawić ale trzeba chcieć. :D ;)
Romek, to co ty zamierzasz nas odwiedzić tylko na 2 dni :?: Coś tu nawijasz...
Przywieziesz jaka chińską sklejkowa gitarę, która nie nadaje się nawet do nauki gry dla przedszkolaków.
:lol: :D
Kiedyś męczyłem się pół nocy na czymś takim w Jastrzębiej Górze, bo właścicielka pensjonatu serwującego turnus rehabilitacyjny, kupiła taki pseudo instrument na wyposażenie, "
frazie czego" a nie chciała wydawać dużo pieniędzy.Takie coś co najwyżej może służyć jako łuk do strzelania , ani to nie stroi ani nie brzmi a struny stoją tak wysoko, że po godzinie gry paluchy bolą jak byś nożem je kroił. :lol: :lol: :lol:
ale fotkę zamieściłeś przedniej marki-gratuluję :D
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: dorotka11 »

MarkStan pisze:Mam duży pokój. w takich robiliśmy w innych sanatoriach fajne "URODZINY" :lol:
Każdy przychodzi z krzesłem i stolik z korytarza i już się można zabawić ale trzeba chcieć. :D ;)
Romek, to co ty zamierzasz nas odwiedzić tylko na 2 dni :?: Coś tu nawijasz...
Przywieziesz jaka chińską sklejkowa gitarę, która nie nadaje się nawet do nauki gry dla przedszkolaków.
:lol: :D
Kiedyś męczyłem się pół nocy na czymś takim w Jastrzębiej Górze, bo właścicielka pensjonatu serwującego turnus rehabilitacyjny, kupiła taki pseudo instrument na wyposażenie, "
frazie czego" a nie chciała wydawać dużo pieniędzy.Takie coś co najwyżej może służyć jako łuk do strzelania , ani to nie stroi ani nie brzmi a struny stoją tak wysoko, że po godzinie gry paluchy bolą jak byś nożem je kroił. :lol: :lol: :lol:
ale fotkę zamieściłeś przedniej marki-gratuluję :D
Witaj MarkStan.Wracając do tematu jedynek to jak dzwoniłam pytać o jedynki to powiedziano mi że są. Ja jadę z ZUS. Jest możliwość zasugerowania pokoju czy sami przydzielają po swojemu.
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

Juz po tych kilku dniach można coś powiedzieć. Warunki socjalne dość dobre, wyżywienie dobre, okolica piękna. Jak wiadomo w takim "molochu" są ludzie i ludziska. Sa mezczyzni ok 70, ktorzy od dłuższego czasu niezbyt ladnie wypowiadaja sie o innych osobach. Widocznie mają przerost duszy nad treścią i coś uderza im do głowy chcąc podnieść własne "ego". Towarzystwo każdy wybiera sobie indywidualnie i wiekszosc z nas już je sobie dobrał.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sapphira »

Witaj kama, czytając Twòj ostatni post odnoszę wrażenie, że niektòrzy( i to dotyczy obojga płci) mogliby się zabić skacząc z poziomu własnego "ego" na poziom IQ. Co zrobić ...takie są realia... :kwiat: Pozdrawiam ciepło.. :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

oh oh co tam się dzieje :?: :idea: czy jakaś walka płci :?: o co chodzi :?: :idea:
Dorotka 11 , z tego co się orientuję na ZUS w ogóle na ma 1 os pokoi , niestety. :|
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sapphira »

Witaj mazrena, nic takiego się nie dzieje....to tylko wymiana poglądòw... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ