Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Osoby pobierające zasiłek dla bezrobotnych podlegają obowiązkowo ubezpieczeniu emerytalnemu i rentowemu, od dnia nabycia prawa do zasiłku do dnia utraty prawa do tego zasiłku. Składki na ubezpieczenia społeczne za bezrobotnych finansują w całości urzędy pracy, ze środków Funduszu Pracy.
Wówczas można się starać o wyjazd na rehabilitację w ramach prewencji rentowej ZUS.
grzegorzgg67 pisze:Witam, 2,5 tygodnia czekam na zaproszenie komisji.Dzwonić, czy jeszcze czekać?Pozdrawiam.
Poczekaj jeszcze troszkę. Na odpowiedź z ZUS czekałam około m-ca. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie komisja odbyła się zaocznie, dostałam zawiadomienie, że zostałam zakwalifikowana do leczenia sanatoryjnego, z miejscem i terminem wyjazdu.
Ja już po komisji ZUS .Bardzo miła pani orzecznik.Skierowanie na rehabilitacje stacjonarną od września .Niestety pani urzędniczka bardzo, bardzo nie sympatyczna.Kazała mi usiąść 2 metry od jej biurka a jak podeszłam bliżej to zrugała że mogę podejrzeć jej tajny system w komputerze Mimo że lekarka zaznaczyła morze próbowała mi wcisnąć jakieś zadopia.Na szczęście dostałam upragnione morze.Następny przykład ile zależy od ludzkiej życzliwości