Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sliwki b.łagodnie ruszają te sprawy. Może wtedy właśnie nadszedł ten czas..... Chociaż inny czlowiek.to inny organizm. ....Ja syropku nie zapomnę do końca życia
Doszlam wlasnie tym sposobem do nieśmiertelnej. dobroczynnej lewatywki....
Marku ! Zaginął bezpowrotnie !Może znowu odezwie się w innym czasie i do innego miejsca .....Jej chodziło wyłącznie o info.Chyba ze kolejny turnus odnajdzie naszą ..........błędna forumowiczke .Najszybciej w księdze pamiatkowej.Jest ona nieświadoma tęsknoty za jej osobą i informacjami ktore dostarczała czyniąc nam tym samym ogromną radość.
Dokładnie tak jest - Orfeuszu. Nie ukrywam, że brakuje mi tej naszej Koleżanki i jest wspaniałych recenzji. Gdyby wiedziała, że czeka tu na nią mnóstwo wielbicieli to nie znikałaby bezpowrotnie. Powinna wrócić na Forum i zostać szefową swojego Fan-klubu.
Witam Orfeuszko dzis nie szalałam na zakupach miałam troche spraw do załatwienia , zreszta cały tydzien bedzie napięty. Nie wiem nawet kiedy zacznę sie pakować. Woytka walizki juz sie wietrzą , a moje jeszcze na strychu
Dominika pisała z telefonu, co było widać. Telefon zazwyczaj się nosi przy sobie. No więc nie wierzę, że nie zdarza się jej zajrzeć na forum. Tylko dlaczego nie pisze kiedy ludzie tęsknią?
Orfeuszu - a pisałaś że lewatywa za karę w Olecku może się zdarzyć. A to nie kara tylko działanie prozdrowotne!
Marku! gdzie jest fan-club Dominiki?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2017 17:38 przez forumowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobrze to napisałeś Marku! No ale cóż. ...pozostaje tesknota rzeszy fanów i ten dreszczyk napiecia oczekiwania..... a może jednak odezwie się. ......????
I rozczarowanie kolejnego dnia....