Paczka z Olecka
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Zgadzam się z Tobą Orfeuszu - koleżanka nie miała dystansu do siebie i mogła się obrazić.
Szkoda.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Oj Pawełku! Ty nadal wierzysz ........pawel1974 pisze:A ja wierzę dalej że Dominika jeszcze odpali petardę.......hehe![]()
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Gdzie jest ten Fan-klub? Myślę, że to właśnie ten ten temat na Forum jest takim Fan-klubem dedykowanym nie tylko Olecku, ale i Naszej Ulubionej Koleżance. Przecież to Ona tutaj figuruje jako autorka tego tematu i jest prawie jak matka? A jaka to matka, która opuszcza własne dziecko i nawet nie interesuje się nim?mariamagdalena pisze: Marku! gdzie jest fan-club Dominiki?
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Nie chce mi się wierzyć, że można obrazić się za wpisy na Forum. Raczej jestem pewien, że Nasi Ulubieni Kuracjusze mają bardziej ciekawsze zajęcia niż siedzenie w necie. Na pewno mają co robić i być może ze sobą?Orfeusz pisze:I obrazili się oboje......![]()
![]()
-
forumowicz
Chyba ze zostały scalone w jeden, tyle ich było że trudno się połapać> I myślę że trochę się interesuje, pewnie czasami tu zagląda. Czuwa jak opatrzność - z daleka.
Orfeusz, a nowicjusz za co się obraził?