Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Romku, jak masz takie kwalifikacje przewodnicze to ja chętnie zdam się na Twoje przywództwo. Z pełnym zaufaniem dam się poprowadzić w plener. Z cała grupą chętnych, bo pewnie więcej osób się znajdzie.
Hihi no nie wiem na przywódcę stada się nie nadaję. A I po górach już za bardzo nie mogę chodzić Ale spokojnie coś wymyślimy. Bo są trasy spacerowe, po Cieplicach. Są trasy wymagające transportu na pewno jest biuro które takowe organizuje łącznie z wycieczki zagranicznymi, i wyjazdy jeśli ktoś dysponuje samochodem w małych grupach. Wyprawy w Karkonosze, Rudawy janowickie, góry izerskie. SA w końcu trasy rowerowe. Można też biegać z rana przed zabiegami od takie 3-5 km przed śniadaniem. Jak będzie zobaczymy na miejscu. Sam nie wiem jak będę dawał radę bo trochę człowiek zniedoleżniał bo ponad miesiąc leżalem w szpitalu. może być też kącik gier planszowych
sapphira pisze:Romekwie, musisz stanąć na wysokości zadania i pokładanych w Tobie nadziei... Dasz radę!
Nie jest to aby szantaż emocjonalny ? Dam radę czuję się zmotywowany jak w korpo... nic tylko iść do księgarni kupić literaturę piękną i czytać ..Pana Tadeusza i zacząć studiować przewodniki historie ziemi jeleniogórskiej ..... dam... radę...
no cóż Romku, zaprezentowałeś walory i to są konsekwencje...
Post autor: natiic » 03 kwie 2017 09:00
Fajnie by było. Przydałby się ktoś z kim będzie można połazić i kto będzie miał jakąś orientację w terenie bo ja niestety nie mam. Wystarczy że się obrócę i już nie wiem gdzie iść
widzisz, ze jesteś potrzebny. Może nawet niezastąpiony bo w tych lasach bukowych łatwo się zgubić.
Postautor: Romekwie » 03 kwie 2017 11:14
...ukończyłem kurs przodownik turystyki górskiej organizowany przez znp i pttk w Karkonoszach....
no i cóż na takie dictum pozostaje uczynić nie wypada mi odmawiać pięknym kobietom, trzeba będzie znaleźć salomonowe rozwiązanie jak to jest w praktyce napisał Marek sam musiał chodzić w góry bo tak zwane trudności obiektywne stanęły mu na przeszkodzie
W porywach 6 Myszków A nasz temat spada na 3 stronę nie może tak być dziewczyny ogarnijcie się nie tylko porządki przed świętami i mycie okien i takie tam