Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jolus jestem z Warszawy, wniosek składałam w maju 2015 r., teraz mam numer 7798.
Mój profil to kardiologia i nadciśnienie, wniosek mam wypisany ze skierowaniem nad morze bez podania miejscowości.
Liczę, że wyjadę w lato lipiec-sierpień. Jadę pierwszy raz z NFZ. Wiesz Ty masz numer dużo niższy i pewnie dużo wcześniej dostaniesz przydział. Ale zobaczymy co będzie ..... miło by było mieć kogoś znajomego u boku
Trzymamy kciuki może się uda
Ja składając pod koniec kwietnia 2015 mam informację w przeglądarce Nfz
Rodzaj leczenia: UZDROWISKOWE LECZENIE SANATORYJNE DOROSŁYCH
Profil leczenia: CHOROBY REUMATOLOGICZNE (REUMATOLOGIA)
Kolejka:
Numer w kolejce: 2657
UWAGA! Skierowania ustawiane są w odrębnych kolejkach z uwagi na wskazany przez lekarza balneologa rodzaj leczenia. czy Ty też coś takiego masz? Jola
Joluś,
No widzisz, z Twoich danych wynika, że w najbliższych tygodniach będzie wiadomo gdzie i kiedy jedziesz do sanatorium, a ja muszę pewnie jeszcze ze 2 miesiące poczekać. Pewnie już w czerwcu codziennie po zabiegach będziesz sobie leżeć na Kołobrzeskich, a może Świnoujskich plażach i opalać się na mulatkę, już Ci zazdroszczę. Joluś śledź przeglądarkę i dawaj znać co się tam dzieje, a jak dostaniesz przydział to ja postaram się o przydział może ze zwrotów. Do NFZ na Chałubińskiego mam niedaleko, zawsze mogę spróbować z nimi negocjować wyjazd ze zwrotów ...
Miłego weekendu
Oddział kierujący: MAZOWIECKI
Bieżący status: SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA
Dyrektywa transgraniczna: NIE
Ocena lekarza balneologa NFZ:
Rodzaj leczenia: UZDROWISKOWE LECZENIE SANATORYJNE DOROSŁYCH
Profil leczenia: CHOROBY REUMATOLOGICZNE (REUMATOLOGIA)
Numer w kolejce: 1986
Nie pisałam na forum ,bo tak naprawde nic się w mojej sprawie nie dzieje. Nie chcę dzwonić na Chałbińskiego ,bo chciałbym pojechać jak najpóżniej, maj,czerwiec.Pozdrawiam Jola
Nie dostałam morza jak miałam napisane przez lekarza ,a dostałam Horyniec.
Dostałam sanatorium do Horyńca 12.05-02.06 jestem z Warszawy? czy ktoś jedzie samochodem w tym terminie? ,chciałabym się się z kimś zabrać?jak tam można najszybciej dostać się środkami komunikacji miejskiej ?Podaję swój telefon 22 643 8394 Jola
Jolu gratuluję przydziału miesiąc piękny a Horyniec to taka cicha mieścina ale zabiegi super.Z tego co się orientuję to bus jedzie z Warszawy Zachodniej,musisz się dowiedzieć,Może Tobie się uda z kimś zabrać.Jolu napisz z jakim numerkiem dostałaś przydział bo ja też jestem z Mazowieckiego i czekam na przydział na dzień dzisiejszy mam numer 18580 reumatologia i czekam dalej ,myślę że pojadę we wrześniu.Pozdrawiam Danka
Witaj Jola,
Gratuluję przydziału, szkoda, że to nie morze, ale z pewnością w Horyńcu będzie Ci dobrze.
Jola a ja mam 5202 więc jeszcze jakiś miesiąc muszę czekać na przydział.
Mam nadzieję na morze, ale sama wiesz, że nie bardzo oni zwracają uwagę na to co jest zaznaczone w skierowaniu, przydzielają tak jak im pasuje.
Joluś miłego pobytu, odezwij się jak Ci tam jest.
Pozdrawiam cieplutko
Jowita
Witam wszystkich oczekujących na przydział skierowania do sanatorium. Obecnie mam numer 32 600 i mam nadzieje ze juz nie długo mój wniosek będzie skierowany do weryfikacji po 18 mc pozdrawiam
Dobry wieczór Wszystkim, dawno mnie nie było, rehabilitowałam się z ZUS-u w Gołdapi, wróciłam kilka dni temu, mój wniosek z NFZ-u nadal jest w weryfikacji ( mazowieckie, profil-neurologia).