Gołdap 13.04.2017 z ZUS
Re: Gołdap 13.04.2017 z ZUS
Witam tez jade na ten turnus z zusu i najgorsze ze swieta bez rodziny i jeszcze w czasie majowki tam siedzimy a niema mozliwosci zadnej przepustki sobie zalatwic zeby na chwilke do domu wrocic.ciekawe jak tam bedzie,wyjazd zbliza sie wielkimi krokami.pozdrawiam Kuba
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Cześć Kuba, rozumiem, że jedziesz leczyć narząd ruchu.Też nigdy nie spędzałam świąt w takim miejscu, ale przynajmniej nie będę siedzieć przez wiele godzin przy stole, a na przykład jeździć na rowerze.Jeżeli masz jakieś pytania, pisz, proszę:)
Cześć tak jadę kolano podreperowac po operacji i niewiem zupełnie czego tam się spodziewać bo opinie na temat tego sanatorium są bardzo różne.mam nadzieje że rehabilitacji są dobrzy i nie będzie to czas stracony. Jaka tam sieć najlepiej działa bo chyba są problemy jakieś z zasięgiem,o której tam na miejscu 13 stego i czy jakoś jedynkę można załatwić? Dużo pytań a wyjazd blisko pozdrawiam
-
alicja1236
- Na forum od: 05 kwie 2017 16:52
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
WITAM WAS . JA DZIS DOSTAŁAM PRZYDZIAŁ OD RĘKI I ŚWIĘTA SPĘDZĘ TEŻ W LESIE BOTE SANATORIUM JEST W LESIE JADE Z OLSZTYNA A DLA PEWNOSCI TO MAMY SIĘ ZAMELDOAĆ TAM NA MIEJSCU 13 04 TAK POZDRAWIAM