Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gorka, teraz niestety też się dzieje, ale nie mamy na to wpływu,a co do picia.....mleka-wpadajcie do mnie,chata wolna i wszyscy macie podobne odległości- oprócz Violeta
Selenko, po moim ostatnim pobycie Praga to dla mnie płaczące deszczem miasto. Najbardziej rozchwytywany towar to parasole i żółte kurtki ortalionowe. Cieszę się, że wróciłam ( w niedzielę) do domu przed oficialnym ogłoszeniem powodzi.
Koniak nie był rozweselaczem, był rozgrzewaczem ciała do którego przylegało mokre ubranko.
Przywiozłam sobie pamiątkę z Pragi- duży pomarańczowy parasol.
Buziaczki, zmykam spać.