Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tez nie mogłam wejść na forum. Orfeusz spakowalam tylko jedna walizkę z bardziej takimi gospodarczymi rzeczami. Ubrania wszystkie w szafie . Jutro sie za to wezmę, luzniejszy dzien bede miała .
Zabezpieczyłam sie nawet stoperki w razie współlokatorki chrapiacej
Aniu , na moim turnusie było dużo fanów Ległej, jeden podbijał do mnie w temacie to mu powiedziałem że mam w.....e i jestem za Jotką już nie podbijał więcej i z takim młodym sobie chodziliśmy i śpiewaliśmy o Jotce, nikt nie reagował
Paweł czarna J w czerwieni sie mieni to jest Jagielloni znak . Jej kibice sa niezwyciezeni , ich sie boi cały swiat !!!
I tak pewnie było z tym kibicem L