Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 2
Ciepła woda jest pod dostatkiem, bynajmniej w DZ 1.
Mój turnus powoli dobiega końca, myślami już jestem w domu, bardzo tęsknię i nie mogę się doczekać 13.kwietnia.
Jutro w "kościele " na Jagiellońskiej, tuż za naszym Domem za mostkiem w Poloni impreza.
Na wprost pisze szyld DYSKOTEKA DOROSŁEGO CZŁOWIEKA, mijamy budynek i wchodzimy w ciemną bramę z ciemnym podwórkiem i jeszcze bardziej ciemnym budynkiem.
I wlasnie do niego trzeba wejść i bawić się.
Muzyka przednia!
Mareczek, bierz swoje dziewczyny na tańce!
Pozdrawiam!
-
forumowicz
-
natiic
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 15:00
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Mariamagdalena dziękuję za poradę. Ja po prostu nie lubię pokazywać się w pól nago bo nie mam nic do pokazania a raczej mam za dużo dlatego pomyślałam o stroju płetwonurka. Ale kupiłam wczoraj drugi strój jednoczęściowy nawet ładny.
Kama co z tą wodą bo ja uwielbiam gorący prysznic i nie mogę bez niego żyć
A dyskotea to już w ogóle marzenie
Beatrix korzystaj ile możesz. Ja już nie mogę się doczekać wyjazdu.
-
forumowicz
Na ogół jest tak, że ci narzekacze w domu myją się w misce za zasłonką i mają ciepła wodę z czajnika, zagrzaną na piecyku "cyganku" z fajerkami.
a tu śnią o Wersalu i są "ą" i "ę" przez bibułkę. Entelygencyja widelcem w......... ż........
Naprawdę nie jest źle.
Natic, nie przejmuj się swoim ciałem.Tu sa niewidomi, kulawi, grubsi i chudsi, krzywi i prości, pociągający nogami po różnych wypadkach.Cały kalejdoskop kuracjuszy, którzy przyjechali poprawić swoja sprawność i podleczyć zdrowie.A jeśli ktoś jest w stanie to i pospacerować i potańczyć i popływać w termach cieplickich, gdzie też można korzystać z ciepłego natrysku.Porządny i mądry człowiek traktuje to jako NORMALNOŚĆ i nikogo nie krytykuje i nie traktuje jako kogoś gorszego.
A "IDEALNYMI pięknisiami" nie należy się zupełnie przejmować i trzeba takich traktować jak powietrze.
Nie przejmuj się swoimi "wdziękami" czuj się tu dobrze i rób swoje.Pozdrawiam cię serdecznie i wszystkich forumowiczów, którzy nie spodziewają się, że zastaną tu same ideały i piękności.
-
forumowicz