W całym tygodniu ubyło 740 numerków.
Jestem w 8 wagonie obecny mój numer to 8883.

Cześć Andrzej,Andrzej-WP pisze:Witam ,dzisiaj -ponownie.
Dzis ladnie+ na koniec dnia mam 3877, zeszlo 305 numerkow. Coraz blizej................
Cieple pozdrowienia

Witaj weekendowo- JowitaTo_ja_Jowita pisze:Cześć Andrzej,Andrzej-WP pisze:Witam ,dzisiaj -ponownie.
Dzis ladnie+ na koniec dnia mam 3877, zeszlo 305 numerkow. Coraz blizej................
Cieple pozdrowienia
Mazowsze pędzi pełną parą, u mnie wprawdzie trochę mniej spadło bo 295 numerków ale i tak jestem w szoku![]()
Widzę u Ciebie "imponujący" staż sanatoryjny, ja do sanatorium pierwszy raz wyjadę. Ty jako "ekspert" umiesz pewnie przewidzieć kiedy dostanę przydział (teraz nam nr 4729)?
Od jakiego numeru mogę się go spodziewać? Czy jeśli na wniosku zaznaczone jest morze to jest to respektowane czy przydzielają jak im pasuje?![]()
![]()
Ło Matko Krzyżowy ogień pytań z tego wyszedł ale jeszcze jedno mnie niepokoi. Dużo się tutaj pisze o pokojach bez łazienek, Ło Matko czy dużo jest takich ośrodków, które mają takie pokoje ??
Pozdrawiam

Masz racje - dzisiaj spadło 249 numerków. Ja "w szybkości"- żle przeliczyłemTo_ja_Jowita pisze:Cześć niecierpliwi,
A mnie dzisiaj spadło 249 numerków (lepsza jestem)
Sobotę zamykam z numerem 4480![]()
Miłego popołudnia
Hej

Zawsze Tobie jakoś więcej spada tych numerków i myślałam, że chociaż raz Cię pokonałam brrrAndrzej-WP pisze:Masz racje - dzisiaj spadło 249 numerków. Ja "w szybkości"- żle przeliczyłemTo_ja_Jowita pisze:Cześć niecierpliwi,
A mnie dzisiaj spadło 249 numerków (lepsza jestem)
Sobotę zamykam z numerem 4480![]()
Miłego popołudnia
Hej
Pozdrawiam