Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: forumowicz »

natiic pisze:Romek po prostu będziesz spokojnie chodził gdzie się da a później będziesz spoczywał na jakiejś ławeczce przy dobrym... czymś ;)
Ooo szczególnie dobre coś mnie interesuje A podpowiesz co polecasz? :kwiat:
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: beatrix+ »

Bilet wstępu na Termy dla niepełnosprawnych I i II stopnia kosztuje 23 zł .Ważny jest przez 2godz. Osoba z legitymacją lub orzeczeniem o niepełnosprawności może wprowadzić opiekuna.
Wówczas bilet wychodzi po 11.5 zeta na twarz.
Termy są boskie, prawda Mareczku? Idziemy jutro? ;)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Polecam, termy z pakietem sauny 28zł za 2 h dla niepełnosprawnych-- a super po basenach trochę zdrowia w saunie i jakuzzi .
Romku ja mogę Ci polecić czeskiego Rohozca ;) a ciemny jak ktoś lubi to super :lol:
forumowicz

Mazrena pisze:Polecam, termy z pakietem sauny 28zł aza 2 h dla niepełnosprawnych-- a super po basenach trochę zdrowia w saunie i jakuzzi .
Romku ja mogę Ci polecić czeskiego Rohozca ;) a ciemny jak ktoś lubi to super :lol:
U to musowo trzeba skosztować myślę, że to chyba nie można pić w miejscu publicznym...abym tylko w kłopoty nie popadł jak ja cały dzień na tej ławeczce będę się raczył A w takim przypadku na basen nie będzie bo to jedno wejście na basen to 15 piw....A i człowiek z nie złapie jakiegoś paskudztwa z tej wody tyle tam ludzi fuuuu :twisted:
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: natiic »

Romek co kto lubi ja piwska nie znoszę ale dobrą kawką z wkładką też się można uraczyć :D
forumowicz

natiic pisze:Romek co kto lubi ja piwska nie znoszę ale dobrą kawką z wkładką też się można uraczyć :D
Przy moim nadciśnieniu to ja preferuje samą wkładkę oby nie słodka bo cukrzyca... :D
Szkodzą herbatkę piję już tak mam bez lodu bez coli (fu) A idealnie jak jest po komunii nie mówiąc o pełnoletniej :roll: :kwiat:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

MarkStan pisze:(...) zdziwaczle i zarozumiale pudernice w dodatku dotkniete przykrymi dolegliwosciami
wieku , w ktorym kobiety nie wiedza same czego chca a maja sie za gwiazdy Holywoodu.(...)
MarkStan pisze:(...)Na ogół jest tak, że ci narzekacze w domu myją się w misce za zasłonką i mają ciepła
wodę z czajnika, zagrzaną na piecyku "cyganku" z fajerkami. ;) a tu śnią o Wersalu i są "ą"
i "ę" przez bibułkę. (...) Porządny i mądry człowiek (...) nikogo nie krytykuje i nie traktuje
jako kogoś gorszego. (...)
Taaa ... Porządny, mądry i jeszcze na dokładkę, nad wyraz skromny człowiek,
Wystarczy tylko trochę poczytać tej "radosnej twórczości" w postaci postów jak
te zacytowane powyżej i wychodzi porządność i mądrość. Skąd się biorą tacy
sanatoryjni "gwiazdorzy"? Tacy mili na początku ... a później ... czarna rozpacz. :(
forumowicz

Myślę, że każdy ma prawo być sobą . Trochę pozytywnego nastawienia do innych i więcej uśmiechu i świat jest piękniejszy :D :) A jak nie da rady sam z siebie, to wiem to po sobie, dwa buchy i już wszyscy ludzie się kochają i panuje pokój... :mrgreen: :kwiat:
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: beatrix+ »

Ta ostatnia niedziela. ...była piękna!

Niektórych zawialo na Łabski szczyt i Szrenicę, innych na Mumlavy wodospad -piękny!
Nic to, że nogi bolą, że biodro odpadło. ..
Było bosko!
forumowicz

Gratulacje brawo Wy :D
ODPOWIEDZ