Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ze zwrotami bywa różnie, nam po zwrocie w dniu rozpoczęcia się turnusu, po tygodniu przydzielono inne sanatorium. Więc chyba bywa różnie. Liczy się odpowiednio sformułowane uzasadnienie. Inaczej pewnie pomyślą, że zrezygnowałeś i wtedy masz +100000 w kolejce.
Grzesiu, Jola, ten autobus jeździ od piątku do poniedziałku, a ja mam pobyt od środy. Dziękuję Wam za chęć pomocy, to jest ważne, że tak bezinteresownie ludzie chcą pomagać. Jola, jak tam będę, to zadzwonię do Ciebie, chociaż ja będę w Domu Zdrojowym, pozdrawiam Was.
Alinko, ale priv nie czytasz.Tam napisałem Ci,że musisz w takim razie jechać do Jarosławia a stamtąd busem do Horyńca.
Tak radzi Felice-niezawodna.Co postanowiłaś, bo też chcemy wiedzieć na przyszłość? Pozdrawiam.