Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam oczekujących,
przesiadłam się do ósmego wagonika i zaczynam tydzień z nr 8 839
Życzę sobie i wszystkim dużego spadku numerków w tym tygodniu, by nie tracić nadziei na szybki wyjazd.
Joleczka pisze:Witam! Mój numer to 6000
Kiedy mogę się spodziewać wyjazdu?
Jeżeli numerki będą schodzić tak jak do tej pory to sierpień może być Twój. Na wcześniejsze miesiące raczej nie masz co liczyć, chyba że ze zwrotów.
Pozdrawiam
Poczytałam trochę na forum o Perle( a przecież nie napisałam do jakiego sanatorium to Perła w Sopocie) i widzę,że są niepochlebne opinie,ale co tam nie jestem wybredna .Grunt ,że do morza blisko i termin super.