Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocnych Ja juz od bladego switu w pracy
Sledzie.....??? Ja wczoraj moczylam i wymoczylam....zrobilam w mieszance w sloiczek...pychotka
Pozdrawiam
Witam nocne marki
Fajnie że was tak dużo zagościło
ŚLedzikami smaka narobiły i się zmyły
Przygotowania kulinarne przedświąteczne wre
Rano wyjazd do pracy deszczowy
Obecnie wietrznie , słonecznie świeci raz za chmurką
Pozdrawiam Princi zdrówka
Kochani ja tak "Na chwilę przed odlotem..."
Świętujcie miło i sympatycznie,pomyślcie przy jajeczku o mnie.Pozdrawiam i jak tylko będę miała możliwość odezwę się.
Czołem Nocne , buziaki przesyłam , Felice mocno machaj w powietrzu .Goreczko smutno mi nadal , dobrze że zapitol w domu w pracy to łepetyna zawalona ale kiedy wieczór nastaje.Królewno kiedy się uwalniasz z grona chrapaczy