Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
gumisia pisze:A u nas to trudno się dodzwonić od trzech dni próbuje i nie udało mi sie , nie odbierają czy zwrotów brak , oto jest pytanie do bardziej zorientowanych w tym temacie , szczególnie małopolan
Ja dzwoniłam wczoraj i odrazy się dodzwoniłam po świętach będę dzwoniła o zwroty może co upoluję pozdrawiam
Bogutka5 pisze:no to będę Gumisiu kibicowała i trzymała kciuki .... eli pokibicujemy późną jesienią. Ja może zaczne dzwonić dopiero w przyszłym roku.
Bogutka
Gumisiu, udało sie .... mam nadzieje, że tyciuńko nasze kibicowanie Ci pomogło hihihi
Bogutka