Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mi udało sie spotkać kolezanke która jedzie w tym samym czasie co ja i bedziemy razem w pokoju.Na 5 wyjazd do sanatorium ( 2 z NFZ i 3 prywatnie) tylko wczesniej dwa razy udało mi sie spotkać kogoś kto w tym samym czasie co ja jechało.Mało chyba osób wie o tym forum, Wiem, ze na facebooku działają grupy i ludzie tam się organizyją na wyjaz, Jak masz facebooka to zajrzyj tam pozdrawiam
Ja bez Facebooka juz nie mogę żyć☺ale nawet tam na moje pytanie kto jedzie do Szczawnicy mało osób się zgłosiło. Jedna pani juz tam jest a tak cisza...ale nie boje się bo w Szczawnicy nie można się nudzić
Jeszcze raz chciałbym zapytać czy ktoś się wybiera w moim terminie. Jadę ze śląskiego, zabieram rower, mam bagażnik na dwa rowery. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy.