Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c
-
krzysztof100
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c
Tu nie chodzi o Bristol tylko byle sanatorium wojskowe przy ul.Zdrojowej,wiec wszystkie zabiegi na miejscu, brak basenu ale są tańsze bilety na basen miejski w recepcji,byłem na oddziale szpitalnym, nie wiem jak jest w części sanatoryjnej ale myślę ze Kudowa w pełni wynagrodzi ewentualne niedogodności, życzę udanej kuracji.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Bristol to obiekt MSWiA,a na Zdrojowej jest teraz sanatorium należące do ZOZ Kłodzko,dawniej wojskowe.
Dziękuję wszystkim za wsparcie, mam nadzieję że czas majowy będzie udany bez względu na pogodę, lubię wycieczki i poznawać nowe okolice, oczywiście basen także zaliczę, a wieczorem oczywiście tańce jako rehabilitacja. Martwi mnie jedynie strona sanatorium na którą weszłam i te informacje że łazienki wspólne i wieloosobowe pokoje, no i jeszcze te meble jakie pokazano na fotkach to tragedia. Wiem, wiem nie o to chodzi w sanatorium ale warunki w jakich się jest 3 tygodnie też mają duży wpływ na rehabilitację. Zależy mi bardzo na pokoju 2 osobowym z łazienką / jadę z siostrą/ - jak to załatwić?? proszę o podpowiedź. Dziękuję
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Tam są dwa budynki A i B łazienki wspólne są w części B.Ja to sanatorium pamiętam sprzed 25 lat .Mieszkałam na pierwszym pietrze w jedynce z dużym tarasem,na który jeszcze wychodziły drzwi z kilku pokoików obok.Wtedy warunki nie były najgorsze,ale po zdjęciach widzę,ze czas się tam zatrzymał.
Sama Kudowa jest świetnym miejscem wypadowym na wycieczki,których jest olbrzymi wybór.Spacery to praktycznie park i Góra Parkowa z Altaną Miłości. Można spacerkiem do Czermnej,a nawet do Pstrążnej (około 7 km).W pobliżu czeski Nachod,gdzie tez można przejść przez Słone spacerkiem.
Sama Kudowa jest świetnym miejscem wypadowym na wycieczki,których jest olbrzymi wybór.Spacery to praktycznie park i Góra Parkowa z Altaną Miłości. Można spacerkiem do Czermnej,a nawet do Pstrążnej (około 7 km).W pobliżu czeski Nachod,gdzie tez można przejść przez Słone spacerkiem.