Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c
Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 31 razy
Re: Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c
Ten post to Twoje ósme lub dziewiąte zapytanie o jakiś obiekt sanatoryjny więc pozwolę sobie zapytać
gdzie są Twoje opisy i opinie o obiektach, w których Ty byłaś? Skąd mają się brać informacje jak każdy,
(no może nie każdy, ale sporo osób) tylko pyta nic nie pisząc o swoich pobytach. Wiele osób, które tu
zamieszczają opisy swoich wyjazdów tego samego oczekuje w zamian od innych forumowiczów. Jest to
jakaś wzajemna wymiana informacji. Nikt nie wymaga stałego udzielania się na forum, ale jeśli pytamy
o warunki w danym sanatorium to po powrocie wypadałoby napisać chociaż kilka zdań o swoim pobycie.
Może wiele osób nie zgodzi się z moim zdaniem, ale jeśli ktoś tylko bierze nie dając nic w zamian od
siebie to nie powinien oczekiwać tutaj bieżących informacji i to jeszcze z dopiskiem:
Wiele jest osób, na tym forum, podobnych Tobie. Czyli przed wyjazdem pytają o opinię, warunki i inne,(...) pilnie (...)
a po powrocie znikają jak kamfora na kilkanaście miesięcy i objawiają się przed kolejnym swoim wyjazdem,
z kolejnym zapytaniem. To moje pisanie (jak pisałem wcześniej bez urazy)wypadło akurat na Ciebie, ale może
przy okazji przeczytają to też inne osoby, które stawiają zapytania przed wyjazdem i wtedy może wszyscy na
tym skorzystamy i będziemy mogli liczyć na opisy waszych pobytów.
-
krzysztof100
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
- Staż sanatoryjny: 5
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowano: 24 razy
I w tej kwestii z dzia_ek sie z tobą zgodze już gdzies pisałem dokładnie to co ty terz piszesz nie bede sie powtarzał ,a naj bardziej boli to że kuracjusze sa w sanatorium i przez 3 tygodnie nic nie napisza a juz nie mówie po powrocie, ale ludzie nie zmodzeja to tak będzie przykra sprawa mam nadzieje że ja jak pojade do sanatoirium jak oczywiscie bedzie wifi to napewno zdam relacje a wyjezdzam za2 tygodnie do Kołbrzegu sanatrorium posejdon to na tyle narkaDzia_dek pisze:Sandro, tak bez urazy, jesteś już prawie pięć lat na forum; i tak z ciekawości przejrzałem Twoje posty.
Ten post to Twoje ósme lub dziewiąte zapytanie o jakiś obiekt sanatoryjny więc pozwolę sobie zapytać
gdzie są Twoje opisy i opinie o obiektach, w których Ty byłaś? Skąd mają się brać informacje jak każdy,
(no może nie każdy, ale sporo osób) tylko pyta nic nie pisząc o swoich pobytach. Wiele osób, które tu
zamieszczają opisy swoich wyjazdów tego samego oczekuje w zamian od innych forumowiczów. Jest to
jakaś wzajemna wymiana informacji. Nikt nie wymaga stałego udzielania się na forum, ale jeśli pytamy
o warunki w danym sanatorium to po powrocie wypadałoby napisać chociaż kilka zdań o swoim pobycie.
Może wiele osób nie zgodzi się z moim zdaniem, ale jeśli ktoś tylko bierze nie dając nic w zamian od
siebie to nie powinien oczekiwać tutaj bieżących informacji i to jeszcze z dopiskiem:Wiele jest osób, na tym forum, podobnych Tobie. Czyli przed wyjazdem pytają o opinię, warunki i inne,(...) pilnie (...)
a po powrocie znikają jak kamfora na kilkanaście miesięcy i objawiają się przed kolejnym swoim wyjazdem,
z kolejnym zapytaniem. To moje pisanie (jak pisałem wcześniej bez urazy)wypadło akurat na Ciebie, ale może
przy okazji przeczytają to też inne osoby, które stawiają zapytania przed wyjazdem i wtedy może wszyscy na
tym skorzystamy i będziemy mogli liczyć na opisy waszych pobytów.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Oczekiwanych zabiegów i wszystkiego co dla Ciebie ważne , na tym wyjeździe zyczę
Przed kolejnym wyjazdem też smiało pytaj , zapewne Ktoś Ci odpisze .
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
Bietka:)
- rozantka
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2013 14:27