Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sandra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 16:52

Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c

Post autor: sandra »

Witam i proszę o wszelkie świeże informacje na temat Oddział sanatoryjny w Kudowie ul. Zdrojowa 36 c. Mam przydział od 28 kwietnia...Jak spojrzałam na fotki prezentowane przez to sanatorium to się załamałam.....autentycznie.....jeszcze w takich warunkach nie byłam....jakaś masakra z lat 50....Mam nadzieję że coś się poprawiło ....więc proszę pilnie o informacje bieżące....
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Oddział sanatoryjny Kudowa ul.Zdrojowa 36 c

Post autor: Dzia_dek »

Sandro, tak bez urazy, jesteś już prawie pięć lat na forum; i tak z ciekawości przejrzałem Twoje posty.
Ten post to Twoje ósme lub dziewiąte zapytanie o jakiś obiekt sanatoryjny więc pozwolę sobie zapytać
gdzie są Twoje opisy i opinie o obiektach, w których Ty byłaś? Skąd mają się brać informacje jak każdy,
(no może nie każdy, ale sporo osób) tylko pyta nic nie pisząc o swoich pobytach. Wiele osób, które tu
zamieszczają opisy swoich wyjazdów tego samego oczekuje w zamian od innych forumowiczów. Jest to
jakaś wzajemna wymiana informacji. Nikt nie wymaga stałego udzielania się na forum, ale jeśli pytamy
o warunki w danym sanatorium to po powrocie wypadałoby napisać chociaż kilka zdań o swoim pobycie.
Może wiele osób nie zgodzi się z moim zdaniem, ale jeśli ktoś tylko bierze nie dając nic w zamian od
siebie to nie powinien oczekiwać tutaj bieżących informacji i to jeszcze z dopiskiem:
(...) pilnie (...)
Wiele jest osób, na tym forum, podobnych Tobie. Czyli przed wyjazdem pytają o opinię, warunki i inne,
a po powrocie znikają jak kamfora na kilkanaście miesięcy i objawiają się przed kolejnym swoim wyjazdem,
z kolejnym zapytaniem. To moje pisanie (jak pisałem wcześniej bez urazy)wypadło akurat na Ciebie, ale może
przy okazji przeczytają to też inne osoby, które stawiają zapytania przed wyjazdem i wtedy może wszyscy na
tym skorzystamy i będziemy mogli liczyć na opisy waszych pobytów.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Byłem dwa razy ale na oddziale szpitalnym,było super, oczywiście chodzi o główny budynek wiec bez obaw będziesz zadowolona, zabiegi na miejscu basen w recepcji wykupujesz bilety z 50 % zniżką na basen w Kudowie a uzdrowisko Kudowa super, polecam pstrąga przy stawku i piwko w Czechach,10 minut spacerem, również jest gdzie potańczyć.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 40 razy
Podziękowano: 24 razy

Post autor: wiktor64 »

Dzia_dek pisze:Sandro, tak bez urazy, jesteś już prawie pięć lat na forum; i tak z ciekawości przejrzałem Twoje posty.
Ten post to Twoje ósme lub dziewiąte zapytanie o jakiś obiekt sanatoryjny więc pozwolę sobie zapytać
gdzie są Twoje opisy i opinie o obiektach, w których Ty byłaś? Skąd mają się brać informacje jak każdy,
(no może nie każdy, ale sporo osób) tylko pyta nic nie pisząc o swoich pobytach. Wiele osób, które tu
zamieszczają opisy swoich wyjazdów tego samego oczekuje w zamian od innych forumowiczów. Jest to
jakaś wzajemna wymiana informacji. Nikt nie wymaga stałego udzielania się na forum, ale jeśli pytamy
o warunki w danym sanatorium to po powrocie wypadałoby napisać chociaż kilka zdań o swoim pobycie.
Może wiele osób nie zgodzi się z moim zdaniem, ale jeśli ktoś tylko bierze nie dając nic w zamian od
siebie to nie powinien oczekiwać tutaj bieżących informacji i to jeszcze z dopiskiem:
(...) pilnie (...)
Wiele jest osób, na tym forum, podobnych Tobie. Czyli przed wyjazdem pytają o opinię, warunki i inne,
a po powrocie znikają jak kamfora na kilkanaście miesięcy i objawiają się przed kolejnym swoim wyjazdem,
z kolejnym zapytaniem. To moje pisanie (jak pisałem wcześniej bez urazy)wypadło akurat na Ciebie, ale może
przy okazji przeczytają to też inne osoby, które stawiają zapytania przed wyjazdem i wtedy może wszyscy na
tym skorzystamy i będziemy mogli liczyć na opisy waszych pobytów.
I w tej kwestii z dzia_ek sie z tobą zgodze już gdzies pisałem dokładnie to co ty terz piszesz nie bede sie powtarzał ,a naj bardziej boli to że kuracjusze sa w sanatorium i przez 3 tygodnie nic nie napisza a juz nie mówie po powrocie, ale ludzie nie zmodzeja to tak będzie przykra sprawa mam nadzieje że ja jak pojade do sanatoirium jak oczywiscie bedzie wifi to napewno zdam relacje a wyjezdzam za2 tygodnie do Kołbrzegu sanatrorium posejdon to na tyle narka
sandra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam,może masz i rację ,że nie piszę, ale nie zawsze mam dostęp do forum,posiłkuję się w potrzebie i staram się pisać jak moge czyli jak ktoś mi udostepni internet. Nie, nie narzekam.....jestem już na emeryturze i jako zasłużona służba zdrowia/czasem wstyd się przyznać/nawet zrezygnowałam z pakietu tv z internetem na rzecz najmniejszego....więc proszę mnie źle nie oceniać....więc nie sądzę że źle robię dopytując się o bieżące sprawy....Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Witaj Sandro . Nie znam Kudowy , ale jak widzisz Krzysztof - bezinteresownie - udzielił Ci odpowiedzi , pozytywnie oceniając osrodek . Bądź dobrej myśli i jedź z uśmiechem :D
Oczekiwanych zabiegów i wszystkiego co dla Ciebie ważne , na tym wyjeździe zyczę :serce:

Przed kolejnym wyjazdem też smiało pytaj , zapewne Ktoś Ci odpisze .
sandra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki Gieniu za pozytywne myśli co do sanatorium w Kudowie, ale jak patrzę na te fotki na ich stronie to aż słabo mi się robi. Pociechą jest termin praktycznie maj.....więc piękny czas. Pozdrawiam ;)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Byłam w Kudowie w Zameczku było luksusowo a Kudowa szczególnie w lipcu piękna wokół park, kwiaty palmy a trochę dalej góry Stołowe Szczeliniec ....Jest gdzie pochodzić, Kudowa to nie dziura, pójść potańczyć czy na wycieczkę się udać albo do cukierni na pyszne drożdżówki czy lody. W maju będzie pięknie oby pogoda była majowa bo różnie bywa. Z zabiegów korzystaliśmy z Domu Zdrojowego pewno ty też będziesz tam chodzić. Życzę dobrej i udanej kuracji.
Bietka:)
Awatar użytkownika
rozantka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: rozantka »

Witaj Bietka ....Zabiegi w Wojskowym są na miejscu nie musi chodzić do Zakładu Przyrodoleczniczego. Tylko Zameczek i Polonia chodzą tam na zabiegi .Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Oczywiście że w wojskowym czyli Bristolu wszystko jest na miejscu przecież chodziłam tam na tańce i koleżanka tam była. Cos nie doczytałam o co chodzi. Całkiem miły obiekt. Sorry.
ODPOWIEDZ