Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Satniwaw proszę o parę szczegółów dot. Solinki np. wyposażenie pokoju /czajnik, szklanki, talerzyki, ściereczki, radio /, aktualne i dodatkowe opłaty za TV, klimatyczne, ręczniki, szlafrok. Interesują mnie organizowane wycieczki po Bieszczadach i ich ceny. Pozdrawiam i życzę zdrowia
lubelanka64 pisze:Satniwaw proszę o parę szczegółów dot. Solinki np. wyposażenie pokoju /czajnik, szklanki, talerzyki, ściereczki, radio /, aktualne i dodatkowe opłaty za TV, klimatyczne, ręczniki, szlafrok. Interesują mnie organizowane wycieczki po Bieszczadach i ich ceny. Pozdrawiam i życzę zdrowia
Ja też podłączam się do prośby. Czytałem wiele dobrego o Solince i chciałbym na miejscu doświadczyć samych miłych chwil. Jak w pokojach jest z lodówkami? Podobno są. Jak z zasięgiem komórek i internetu, bo przecież to taki "koniec świata" . Co tam działa? Jak z obsługą zabiegów, czy jest sprawna?
Pele nie wiem czy Stanisław ci odpowie ale on przed wyjazdem też chciał zrezygnować. Po rozmowie ze mną telefonicznej przekonałem go i pojechał. Jak widzisz po powrocie przyznał mi rację i potwierdził moją opinię o Solince. W pokojach jest czajnik, talerzyki, łyżeczki, telewizor i radio. Z tego co wiem to w trójkach jest lodówka. W studio jedynka plus dwójka lodówka jest w jedynce i musisz poprosić właściciela jedynki o możliwośc skorzystania z niej. Nie wiem jak jest w dwójce bo tego nie sprawdzałem i nie słyszałem. Na parterze nie ma balkonów. Ręczniki są ale proponuje wziąść jeden duży kąpielowy chociaż by do położenia w czasie zabiegów pod sobą. Te zielone prześcieradełka, które dostaniesz są do bani. Szlafroka nie ma , musisz go sobie zabrać bo przyda się do pójścia na basen -gimnanstyka. Ja miałem i wszyscy mi zazdrościli bo nikt nie zabrał. A nie musisz się męczyć z zakładaniem odzieży na wilgotne ciało. Zabiegi obsługa wykonuje sprawnie i po kilku dniach możesz sobie przyspieszyć niektóre z nich, żeby wcześniej mieć ich koniec. TTo chyba wszystko co chciałeś wiedzieć. Pozdrawiam
Zapomniałem o telefonach. Jest zasięg w Solince i w Polańczyku ale musisz mieć swój internet. W Solince jest ale musisz płacić za używanie komputera i internetu w małym pomieszczeniu w holu przy recepcji. Nie wiem ile kosztuje bo miałem swój z t-mobile. Telewizor to ok. 60 zł dzielone na osoby w pokoju. Klimatyczne jest ale nie pamiętam kwoty, parking to ok. 120 zł na turnus.
Dzięki za odpowiedź. ,
rezygnować to nie chcę, bo potrzebuję tych zabiegów. Z lodówką to jak rozumiem nie wszystkie pokoje je mają. tzw. Studio ? a same dwójki?. I jeszcze jedno jak wygląda zasięg ORANGE, niestety takie mam, i internet 3G lub 4G w Polańczyku?
Właśnie otrzymałem sms od Stislaw, który wrócił z Solinki i stwierdził, że wszystkie informacje, które mu podałem się potwierdziły i jest bardzo zadowolony z pobytu a Polańczyku i oczywiście w Solince. Stwierdził, że od mojego pobytu w lipcu 2016 nic się nie zmieniło. Pozdrawiam wszystkich udających się do Plańczyka.