Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
natiic pisze:Tak tak widziałam jak się szczerzyła do Ciebie
Zapewne na posilki macie pierwsza zmiane Ja takze.Kama natomiast ma druga.Prawdopodobnie mijalismy sie dzis wielokrotnie.Roman juz od wczoraj wedrowal po korytarzach.I choc taki"rezolutny" na forum, nie umowil sie na spotkanie w realu Jestescie na pewno juz po zalatwianiu formalnosci.Za godzine obiad.Czekam na propozycje.Kama prosila aby umowic sie po drugiej zmianie.Urzadzcie sie i wasza wola czy chcecie zobaczyc nasze pyszczydla i pokrzywione czlonki
Wszyscy mają napięte grafiki Ale u nas trzy osoby z forum siedzą przy jednym stoliku nr14. To Marku jak tyle czasu A Ty z kwiatami nie witałeś...to kiedy te spotkanie na szczycie?
Witaj natiic,Ty dzisiaj rozpoczynasz turnus a ja jadę zaraz po Tobie czyli od 12 maja. Niestety na forum nie udało mi się poznać bratniej dyszy, ktòra miałaby mòj termin. Od wielu miesięcy śledzę wpisy cieplickich kuracjuszy i zazdroszczę, że już przed wyjazdem na turnus zawiązały się znajomości a potem w realu nastąpiła ich kontynuacja. Natiic, jak już się urządzisz i znajdziesz trochę czasu wolnego to napisz mi proszę, w ktòrym DZ mieszkasz i jak odbywa się przydział pokoju. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego pobytu