Wysowa Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jola6
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2013 14:54

Wysowa Zdrój

Post autor: jola6 »

Cześć kuracjusze,
mam skierowanie do Wysowej od 8.06.2013. Ponieważ dojazd do Wysowej do logistyczny koszmar (komunikacją publiczną) czy jakaś dobra dusza nie przejeżdża rano przez Kraków (w którym będę ok.8-tej) i może mnie zabrać w dalszą podróż?
Jola :D
forumowicz

Re: Wysowa Zdrój

Post autor: forumowicz »

Jola może trafisz na dobrą duszę :) a jeśli nie to albo czekasz do 12.55 na bezpośredni z Krakowa albo jedziesz trochę dłużej do Gorlic -autobus 8.45 -na miejscu 11.25 ,a potem 12.25 do Wysowej .Powodzenia :)
jola6
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję Januszu,
właśnie takie przesiadki sobie zaplanowałam (za długo czekać 5 godz. w Krakowie). Niestety ten 12:25 z Gorlic w soboty nie jeździ. Jest dopiero po 13-tej. I mam taki dylemat: z Krakowa jest jeszcze o 9:45 i nie wiem czy lepiej czekać w Krakowie czy w Gorlicach. I jeszcze czy nie zostanę na którymś na przystanku, bo miejsc zabraknie. Czy masz wiedzę w tej materii? Rezerwacja tylko na ten o 12:45.
Cóż, jak dojadę po - jak dobrze pójdzie - 18 godzinach na miejsce to chyba padnę przy recepcji :)
forumowicz

Ale potem jaki miły wypoczynek :) Chyba się tam jeszcze spotkamy to opowiesz jak dojechałaś .Pozdrawiam :) :kwiat:
jola6
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam nadzieję!
Oooo, to do zobaczenia :)
forumowicz

W którym jesteś Ośrodku ? :)
jola6
Kuracjusz
Kuracjusz

Beskid. Wiesz jak tam jest?
forumowicz

Tam nie byłem .Wiem tylko ze jest tam oddział dializ i część szpitalna ,myślę że reszta tak jak w innych ośrodkach.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Witaj Jolu6. Dla Ciebie i nie tylko :) w dziale oceń sanatorium temat "Beskid"Wysowa Zdrój. Przeczytaj i proszę
tam o dalsze pytania. Już się pakujesz ? Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ