Orlik Ustroń
Re: Orlik Ustroń
3 tygodnie na śniadanie i kolację pomidor ( nigdy zielonego ogórka, papryki itp , kiszony ogórek raz i to ćwiartka) dwa razy biały serek, raz parówki ( chyba pies zmielony z buda bo nie zjadliwe) Na obiad ciągle 3 tygodnie ohydne ziemniaki z jakimś łojem bo śmierdzą strasznie i są tłuste, nigdy ryżu czy kaszy, NIGDY owocu albo ciasta NIGDY przez 3 tyg. KOSZMARNY obiekt a doktor - dyrektor ( ojciec dyrektor to przy nim pikuś) ignorant, impertynent i szowinista. Nie słucha wogóle co się do niego mówi podobnie jak pozostali lekarze tam zatrudnienie. Kuracjusz jest dla nich tylko cyfrą i przelewem z zus na koniec miesiąca Nikt się nie interesuje co ci dolega tylko zapisuje co mu sie podoba nawet to co ci szkodzi. Wszędzie przeraźliwie zimno na koniec turnusu 3/4 ludzi była na antybiotyku chora, kaszlała jakby mieli gruźlice. Kawiarnia otwierana na góra 2h dziennie i zamykana o 20.00 Śmiech
. Parking płatny 8 zł za dobę dla gości hotelowych Przecież na całym świecie to jest w cenie.Dyrektor- właściciel to gbur nie przyjmujący żadnej krytyki i jakichkolwiek zażaleń nawet o to że nie ma telewizji a jak już jest to 2 programy i ciągle się rwą, podobnie Pani kierownik obiektu. Zero szacunku Straszny obiekt. NIE POLECAM OMIJAĆ Z DALA. Koszmar jakich mało w naszych czasach. Dziwię się ze ZUS czy NFZ dalej daje im kontrakty może powinni zweryfikować opinie ludzi po pobycie. To szczyt żeby tak traktować ludzi za ich własne pieniądze bo w końcu płacimy składki .NIE POLECAM wybierajcie wszystko inne w Ustroniu ale NIE ORLIK. !!!
-
henryk44
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 17:20
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Z tego co słyszałam od ludzi to jedzenie kiepskie-mężczyźni nie najadali się.
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Ja jadę na kolejny po Tobie..asig pisze:Witaj. Mam skierowanie ZUS-owskie do Orlika na 31 lipca 2017 r. Jak myślisz da się wytrzymać ?
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Maryann
- Super Kuracjusz

Myślę że jest płatny beti... na chwile tzn.na rozpakowanie walizek pewnie nie, ale na cały czas pobytu w sanatorium z ZUS czy też NFZ nie sądzę. Chętnych za dużo by się znalazło. I tak pewnie każdy ośrodek rządzi się swoimi prawami w tej kwestii. Najlepiej chyba zadzwonić i zapytać.beti4514 pisze:Witam serdecznie .Była tu mowa o parkingach i w związku z tym mam pytanie ...może koś z Was wie czy parking jest płatny także dla osób z grupą ,posiadających kartę parkingową ?