Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2009 15:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Post autor: gre_ys »

margolka63 pisze:Dzisiaj i ja się ustawiam w kolejkę z Nr 13851 czas oczekiwania 18 miesięcy więc może lato 2018r.

Witam.
Margolka63 ja także z lubuskiego, :D :D ale jeszcze czekam, nie mam żadnej informacji a złożyłam wniosek 6 marca.
Jeśli możesz napisz proszę kiedy Twój wniosek wpłynał do NFZ-etu. Poprzednio przed upływem miesiąca była odpowiedz :roll:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Gre_ys .... w wielu NFZ czas zaakceptowania wniosku przez balneologa wydłużył się .... mozesz zajrzec sobie do ZiPU - tam poznasz numer i aktualny status. No nic to nie zmieni - czekac musisz do skutku.
Pozdrawiam
Bogutka
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: margolka63 »

gre_ys pisze:
margolka63 pisze:Dzisiaj i ja się ustawiam w kolejkę z Nr 13851 czas oczekiwania 18 miesięcy więc może lato 2018r.

Witam.
Margolka63 ja także z lubuskiego, :D :D ale jeszcze czekam, nie mam żadnej informacji a złożyłam wniosek 6 marca.
Jeśli możesz napisz proszę kiedy Twój wniosek wpłynał do NFZ-etu. Poprzednio przed upływem miesiąca była odpowiedz :roll:
Pozdrawiam
Witam! Wniosen złożyłam 21.02 i musiałam się przypomnieć do NFZ co sie dzieje, że nie mam odpowiedzi do 14 kwietnia i wczoraj tj 19 kwietnia dostałam Nr i czeknie. Proponuję zadzwonić do NFZ. Pozdrawiam Małgośka :)
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2009 15:58
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gre_ys »