Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: kaska »

Ja też rehabilitacja i prochy do końca życia. Masakra :cry: W poniedziałek idę na akupunktura. Ktoś miał? Jak to wygląda?
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

pawel1974 pisze:Tak Kasiu, chwilowe to było. Już jest ok. :D
Cieszę się, że wróciłeś do formy :) ja niestety mam hustawke nastroju.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

kaska pisze:Ja też rehabilitacja i prochy do końca życia. Masakra :cry: W poniedziałek idę na akupunktura. Ktoś miał? Jak to wygląda?
Koleżanka miała w Ełku i mówi że nic jej nie dało. Ale każda organizm inny. ;)
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Paweł. na tę skakanke nastrojowa najlepiej zrobić mala relaksacje.Odciąć sie na chwilę od tego pędu życia. Mieć czas tylko dla siebie i wszystko wokół w twz."tyle".Inaczej nie da się. Przeanalizować wszystkie wartości i zrobić z tego piramide. Co jest na prawdę ważne a co może poczekać na pózniej.Dobra rada.Wierz mi. ;) :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:Kurka!Sorry! :oops: :oops: To Kasia ma hustawke :oops: :oops: Starość ma swoje prawa.Nie doczytalam się. U Kasi inna sytuacja. U Pawła przemęczenie a u Kasi dołki emocjonalne. :oops: :oops: :kwiat:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wkurzam się, bo nie mogę nic zrobić sama ciągle muszę kogoś prosić o pomoc a to nie w moim stylu :cry: i ciągle zadaję sobie pytanie dlaczego ja. Męczy mnie to strasznie, bo nie wiem co będzie dalej jak sobie z tym wszystkim poradzić? Do bani jest to wszystko :cry:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Akupunkture miala moja kumpela u chińczyka czy innego azjaty.Miala kilka zabiegów. Nie stwarzało jej to żadnych nieprzyjemnych doznan.Nie ma się czego bać .!Odwagi !Przez chwilkę będziesz mogła poczuć się jak jeż. ... ;) :P
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kasiu! Mogę domyślać się tylko co czujesz.Wazne ze jest diagnoza i teraz prostą ścieżką dążyć do poskromienia tego chol......ego cmt..Gdzieś wyczytalam o dziewczynie co jest z tym już 25 lat.Nic nie pogorszylo się dzieki cwiczeniom.Ty też jak bedziesz uparciuchem.to za kilka m-cy odstawisz swój balkonik i zatanczymy razem na disco w Olecku.Wyczytałam też o kobiecie co na cmt pomogło odrobaczanie..... :lol: ;) Ważna wiara i siła zaparcia. Jesteś młoda i w zyciu czeka Ciebie dużo dobrego.Musisz tylko dać sobie szansę to wziąć. :kwiat:
O której dziś wieczorem cwiczysz?
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Teraz. Mam ćwiczenia z piłką więc sobie leżę i trenuje mięśnie. Jutro rehabilitant przychodzi o 14.
Najgorzej to jest zebrać się w sobie i zacząć walczyć. Staram się ale codziennie upadam kilka razy :cry:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja tez miałam akupunkture. Jak chodziłam do lekarza z kraju byłego ZSRR to dostawałam 15 igieł i nic nie bolało. Później chodziłam do Polki, mialam zabiegi z ponad 100 igieł i trochę bolało w niektórych miejscach np jak wbijala w stopy albo w mięśnie szyi. Lekarka mówiła ze to dlatego że mam te mięśnie za bardzo napięte i dlatego boli. A ja jak widziałam ze idzie z tymi iglami. do mnie to sie spinalam ze strachu. TAkie zamknięte koło. Ale jak ten pierwszy lekarz mnie leczył to nic nie bolało. Nie wiem czysto te odczucia zaleza od umiejętności lekarza czy reakcji pacjenta.
ODPOWIEDZ