Iwonicz-Zdrój Sanatorium Górnik od 28.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bozena_69
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2017 11:34
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Iwonicz-Zdrój Sanatorium Górnik od 28.04.2017

Post autor: bozena_69 »

Wiem że wszystko będzie dobrze , tak też się nastawiam, tym bardziej że bardzo potrzebuję tego wyjazdu , jak tlenu bo ostatnie miesiące były dla mnie ogromnie stresujące. Z opinii wynika że to dobre sanatorium, także dobrze trafiłam a i mam zamiar skorzystać z zabiegów SPA. Jak będę na miejscu to znajdę sobie towarzystwo do wspólnych spacerów. Pozdrawiam :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

bozena_69 pisze:... trochę się denerwuję, mało osób przyłączyło do tego forum...
Zobaczysz, ile osób będzie na turnusie. :) Nie każdy zna forum.
Sanatorium dobre, miejsce oraz termin pobytu również . Będzie super.
Pozdrawiam :kwiat:
radzio-rl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 kwie 2017 12:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: radzio-rl »

Witam. Też jadę do Iwonicza tylko 05/06 maja - jadę samochodem z Kłodawa, Łódź, Piotrków Trybunalski - kontakt do mnie 607807994
Pozdrawiam.
bozena_69
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2017 11:34
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: bozena_69 »

A czy jedziesz do tego samego sanatorium ? Ja już będę tam prawie tydzień. Jestem już na walizkach , jutro o 5 rano wyjazd autobusem, trochę się stresuję bo to mój pierwszy wyjazd. Mam nadzieję że pogoda się poprawi. Nastawiam się pozytywnie. :D
ODPOWIEDZ