Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Daje wiarę twoim słowom Będąc parę dni temu na komisji też mi zaproponowano Stróże.Kiedy powiedziałam że za kare to nie jadę, zobaczyłam uśmiech na twarzy i zero zdziwienia .Jakim cudem taki twór działa , tego nikt nie wie.
A byłam tam tam dokładnie na turnusów od 7 mają 2012r i jadę jeszcze raz masakra jestem po operacji kregoslupa odcinek ledzwiowy zabieg był 26 stycznia 2017
Nie bo mnie z automatu wysłali jak byłam na komisji 4 kwietnia o przedłużenie zasiłku rehabilitacyjnego.Jakoś to przeżyję wtedy miałam fajnych ludzi tam
Czytałam już tyle opinii na temat tego ośrodka i szkoda, że nie piszą nic osoby, które są tam obecnie bądź z niego niedawno wróciły... Nie wiem czym spowodowane są takie nieprzychylne komentarze. Z opisów nie różni się bardzo od innych instytucji tego typu... Termin mojego wyjazdu zbliża się wielkimi krokami i będąc już na miejscu zobaczę co i jak i napiszę ..... pozdrawiam. Mimo wszystko jadę pozytywnie nastawiona...