Muszyna

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
cyganeczka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2016 12:15

Muszyna

Post autor: cyganeczka »

W wielkim tygodniu wróciłam z sanatorium w Muszynie nad Popradem Jestem zadowolona , a nie było to moje pierwsze sanatorium. Muszyna to mała miejscowość -dająca możliwość odpoczynku. Dużo tras spacerowych, przepiękne widoki. Przyjazd przebiegał sprawnie- Pani w recepcji miła. Wszystko poszło sprawnie . Towarzystwo do pokoju dobierane w podobnym wieku ,raczej wszyscy byli zadowoleni.Zabiegi nie były na bardzo wysokim poziomie, ostatni miałam o 15,00,basen codziennie/mały/.Pokoje sprzątane 3 razy w tygodniu. W pokoju malutki telewizor/płatny/, kubek, talerz, łyżeczka.
Czajnik elektryczny na korytarzu. Jedzenie dla mnie wystarczające. Prawdopodobnie o 22,00 chodziła pielęgniarka , ale u nas nie była nigdy.Tańce na miejscu, w Koronie, w Zapopradziu lub fajfy w Krynicy. Towarzystwo było super i ogólnie było ok . Pozdrawiam turnus od 16.03. 2017 r. -08.04. 2017 r.Pozdrawiam
Blanusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2017 13:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Muszyna

Post autor: Blanusia »

dziękujemy za relację:), już przynajmniej wiem, ze bujda jest ze wybieraja młodego i starego do pokoju...uffff
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Byłam w Muszynie w maju 2016... potwierdzam to co napisała koleżanka wyżej. Ale pielęgniarka chodziła i to nawet z lekarzem... :D ... ale nie było to nachalne ani uciążliwe... grzeczne pytanie czy wszystko w porządku i ok... i też nie codziennie...
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Blanusia pisze:dziękujemy za relację:), już przynajmniej wiem, ze bujda jest ze wybieraja młodego i starego do pokoju...uffff
No cóż... myślę że przypadki takie się zdarzają ale sporadycznie. Na moim ostatnim wyjeździe po sąsiedzku mieszkali syn ojciec i dziadek,,, oczywiście nie spokrewnieni... tak napisałam dla zobrazowania różnicy wieku.
Sisi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 20:54
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Sisi »

Dzièkuje Cyganeczko..za opis ..tak malo piszą o tym konkretnym sanatorium.jade tam w maju
ODPOWIEDZ