Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pamiętam, ale ja nie mam prawa używać takiego sprzętu. Miotły mogą prowadzić tylko czarownice. Ja mogę jedynie zostać zabrany łaskawie na ramę, sorry, trzonek. Tfu, tylko nie to, już mi się odechciało
Najlepszym sposobem to kupić miejsce wysoko na balkonie i dofrunać na tej górnej częsci zdjętej garderoby do tych mięśniaków, tylko trzeba uważać żeby ślina nie zatrzymała Was na miejscu - życzę powodzenia w dotknięciu mięsniaków
andrzej1955 pisze:Najlepszym sposobem to kupić miejsce wysoko na balkonie i dofrunać na tej górnej częsci zdjętej garderoby do tych mięśniaków, tylko trzeba uważać żeby ślina nie zatrzymała Was na miejscu - życzę powodzenia w dotknięciu mięsniaków
Myslę, ze juz mi sie odechciało latać...Andrzejku...jeszcze na tej górnej części zdjetej garderoby tych mięśniaków.... Strasznie skomplikowane to latanie
Słoneczko ! Moje drogie dziecię stwierdziło ,że coś jej ta Sala Kongresowa do tych Ciach nie pasuje ,że będzie sztywno i że sobie nic a nic nie pomacamy Takie rozczarowanie ,ale ....i tak pójdę