Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wiesniaczkaela pisze:Aga ja też polecam Kołobrzeg.Byliśmy w zeszłym roku o tej porze .Dla wytrwałych
Witam.Zaciekawiło mnie te ostatnie zdanie.Pytam, bo mam na skierowaniu zaznaczone Kołobrzeg (przez lekarza),ale to dopiero w przyszłym roku,jeżeli oczywiście tam wyślą.Jak mam już się zacząć przygotowywać? Podlasianki mało co złamie,ale może może....
Ktoś ,kto nie był w sanatorium,zawsze się dziwi,jak ja mówię,sory,nie miałam czasu zadzwonić,albo,dlaczego tak długo sie nie odzywałaś?NIE MA CZASU.Czy ty wiesz jaki tu zapierdziel? Tak odpowiadam,bo to świeta racja .Hihihihihi
Ja też kocham. Rano pukanie w ścianę do sąsiadki (tako akurat fajna się trafiła) zaproszenie na kawę.Później sniadanie,zabiegi,w między czasie gadka szmatka,następnie obiad,później wyjścia na miasto,wyjścia do pokoi obok %,na inne piętro %.Taki szwendraczek się włącza.Kolacja.Przygotowywanie do tańców...% %