Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani, czasem do Was zaglądam i próbuję przebrnąć przez dziesiątki Waszych postów ale ja jeszcze przed Oleckiem, więc tyram w pracy
a że własną działalność mam, to nie ma zmiłuj... muszę się przygotować na prawie miesięczną przerwę... nie ma letko
i do tego czytam, że w Olecku się raczej nie wyśpię, bo dajemy czadu na sali gimnastycznej od 7.30
Justi.nie! Śniadanie jest o godz.7.00.Zsbiegi rozpoczynają się o godz.8.00.Czasami ostatnie są o 19.00.Przynajmniej taj było na turnusie 2.Cisza nocna od.22.00.Pierwsi wstaja o 5.00.Sciany nie są zbyt dzwiekochlonne i słychać z pokoi obok co nieco.Wystarczą stopery i spokojnie możesz spać od 20.00 do 6.30.W wekendy sniadanie 7.30.
Witam
Sniadanie jest 7.30 , obiad 13 , kolacja 17 . Pierwsze zabiegi sa o 8.30 .
Justi jeszcze nie wyjechalam z Olecka a juz Ci zazdroszczę zobaczysz bedzie super!
Dla mnie rehabilitacja pomogla , jest poprawa .
Faktycznie! U nas było tak jak Ania pisze.Skleroza swoje robi Niektorzy zabiegi mieli już od 8.15.
Ja dziś zapisalam sie na zabiegi.W trybie pilnym lekarz 08.08.
Złożyłam też papier do zus na rech. W tetminie 4 tyg.wezwanie na komisje z rozpatrzeniem czy wogole dostane a jesli to wtedy dowiem się jakiego rodzaju to będzie.
Zapraszam do walizki - wciąż się zastanawiam czy zabrać mniejszą czy większą, ale widzę że tyle chętnych że chyba wezmę obie
Sama sobie zazdroszczę... i maż też wciąż powtarza "ale Ci fajnie"
Justi! Weź pożycz walizki od sąsiadów. Zapakujemy sie wszyscy! Aktualni mogą zabunkrowac się pod łóżkiem.
Aniu.kiedy już wracacie?
Paweł!Jak poszło w Olsztynie? Pomyślnie?