Jadę do Iwonicza Zdrój od 2 czerwca. Czy ktoś jedzie w tym terminie?
Iwonicz Zdrój od 02.06
-
123kaska123
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 20 kwie 2017 10:42
Re: Iwonicz Zdrój od 02.06
Cześć
Ja jadę w tym terminie. Mam przyznane sanatorium Piast. A z jakiej miejscowości Pani bedzie jechała? Teresa
Ja jadę w tym terminie. Mam przyznane sanatorium Piast. A z jakiej miejscowości Pani bedzie jechała? Teresa
-
123kaska123
- Nowy Kuracjusz

Cześć.
Ja mam skierowanie przez krus. A będę jechała z Warszawy. Czy byłaś już w Iwoniczu? Ja byłam dwa razy. Pozdrawiam. Kasia.
Ja mam skierowanie przez krus. A będę jechała z Warszawy. Czy byłaś już w Iwoniczu? Ja byłam dwa razy. Pozdrawiam. Kasia.
Nie byłam jeszcze w Iwoniczu, ale była koleżanka i mówiła, że jest fajnie.A jakie masz przyznane sanatorium?
-
123kaska123
- Nowy Kuracjusz

Niestety ale będziemy w innych sanatoriach. Ja w tym na końcu w centrum rehabilitacji rolników. Lecz nic nie jest na przeszkodzie byśmy się spotkały. A Ty z kąt wyjeżdżasz?
Fajnie to może być wszędzie jeśli jest fajne towarzystwo. Jeśli chcesz możemy się zdzwonić.
Fajnie to może być wszędzie jeśli jest fajne towarzystwo. Jeśli chcesz możemy się zdzwonić.
Ja jadę z Częstochowy i napisałam zapytanie czy ktoś nie jedzie z tamtych okolic, ale na razie cisza.Wolałabym się z kimś zabrać niż telepać się z bagażem, tym bardziej, ze nie ma bezpośredniego połączenia z Częstochowy. Podaje Ci mój numer telefonu, z tym, że teraz jestem w pracy, a w przerwie pisze.Ponadto telefon zostawiłam dzisiaj w domu, bo zapomniałam go zabrać.Mój nr 535636337
-
123kaska123
- Nowy Kuracjusz