Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też zazdroszczę wam pobytu w Olecku. Dziś miałam akupunkture w środę następna wizyta. Pan doktor w poradni bólu przepisał mi plastry przeciwbólowe zobaczę czy pomogą
Przesłane mieli już. Nie, gość cały czas tylko żebym własnymi słowami opisywał co mi jest i na koniec się pytał co neurochirurg mówił na rezonans. Twierdził że leczenie zakończone jest bo neurochirurg nie chce ciąć. Ja mówie że się leczę cały czas a on że się nie leczę tylko do lekarza chodzę i leczenie zakończone jest raczej, a ja jak zakończone jak poprawy nie ma, a on że przez neurochirurga zakończone. Potem zbadał i się przekonał że do pracy się nie nadaję i napisał że nie zdolny do pracy i dał na drugie 6 Miechów.
Taka Paweł zabawa w ciuciu-babke.Dziś spotkałam kumpele.która jest z rozrusznikiem i na insulinie.Miała rentę 2×po 3 lata.Teraz za 3 -cim razem stwierdził. "Eureka!"ze ku mlodosci jej nie idzie i serce nie zregeneruje się. Dostała na dożywocie .