Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Orfeusz pisze:Jutro Marku wpadam do Ciebie na kawę po spacerze z Pawłem i Mariamagdalena.Chyba że wpadniemy razem (na kawę .......żeby nie było)
Witaj Orfeusz cieszę się że masz dobre chęci, więc oczywiście zapraszam w moje strony. Szkoda tylko, że dziś kto nie musi ten nie łazi. Zimno i deszczowo u nas jest Olecko jednak nadal w planach mam
Ja zaraz wylaze! Szykuj się Mariomagdaleno!Ja idę w prawo.potem za 100m w lewo.potem za 50 znowu w prawo.....itd...i aptaka
Dzięki Marku za zaproszenie.Wpadne po poludniu.