Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dl650
Na forum od: 26 kwie 2017 14:38
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Post autor: dl650 »

Witam.Czy mógłby ktoś z osób ktore były w Domu Zdrojowym napisać coś na temat parkingu dla aut,czy jest płatny gdzie jest itp ???
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam dl 650 parking Uzdrowisko Cieplice :kwiat:
[link] :)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2017 18:46 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Podstawowy parking przy ulicy Krynicznej 10zł/dobę lub 120zł/miesiąc. Dodatkowo opłaca się kaucję zwrotną w wysokości 50zł za kartę parkingową. Mimo opłat jest to parking niestrzeżony.
Pozdrawiam
dl650
Na forum od: 26 kwie 2017 14:38
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: dl650 »

dziękuję wam za odpowiedz na moje pytanie :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

dl650 pisze:Witam.Czy mógłby ktoś z osób ktore były w Domu Zdrojowym napisać coś na temat parkingu dla aut,czy jest płatny gdzie jest itp ???
W gwoli ścisłości drugi parking jest za długim domem nad rzeką kamienna cieszący się większym zainteresowaniem ..trudniej o miejsce mimo, że ciasno błoto i bałagan to jest przynajmniej monitorowany i łatwiej do info trafić trafić .
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Witajcie, wybaczcie że rzadko się odzywam ale same zobaczycie że jest tu co robić. Ja jestem w DZ3 mam bardzo ładny pokoik na parterze bo nie dałabym rady chodzić po schodach ale raczej wybrać się nie da trzeba się dużo uśmiechać do pani z recepcji i da coś ładnego.

Bilet na termy z 1 i 2 grupy 22 zl i można wziąć opiekuna bez grupy kosztuje 31 zl bez spa.
forumowicz

W Agacie 22 zł normalny czyli bez grupy razem ze SPA
forumowicz

natiic pisze:Witajcie, wybaczcie że rzadko się odzywam ale same zobaczycie że jest tu co robić. Ja jestem w DZ3 mam bardzo ładny pokoik na parterze bo nie dałabym rady chodzić po schodach ale raczej wybrać się nie da trzeba się dużo uśmiechać do pani z recepcji i da coś ładnego.

Bilet na termy z 1 i 2 grupy 22 zl i można wziąć opiekuna bez grupy kosztuje 31 zl bez spa.
Prawdę mówisz Córko :D czasu mało na wszystko. Ale trzeba być dzielnym .. A pokój to przypadek dobra też pójdę na termy .. ;)
forumowicz

No wątek umarł wszyscy się kurują i żyją realnymi życiem nie ma czasu na na świąt wirtualny
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

My już się żegnamy. Było bardzo miło. Warto się spotkać, pobawić itp razem zawsze raźniej i weselej. Myślę że nasz turnus był bardzo rozrywkowy i wesoły.
Jeśli ktoś chciałby jeszcze o coś zapytać proszę na priv.
ODPOWIEDZ