Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lepiej nie moglas trafic z tym sanatorium.Przebywalam w Energetyku w miesiacu marcu 2013.Mieszkalam w pokoju 1 osobowym typu studio,ale sie nie martw bo kuracjusze sa dobierani wiekowo,wiec nie bedzie problemu,jakbys trafila na pokoj dwuosobowy.Wszystkie Panie recepcjonistki pelne profesjonalistki,pomoga w kazdej sprawie,uprzejme ,wspaniale zorganizowane.Baza zabiegowa doskonala,mialam duzo zabiegow wodnych,miejscowa krioterapie i laser.Wszyscy rehabilitaci bardzo przykladali sie do swojej pracy,mieli ogromna wiedze
i udzielali wyczerpujacych odpowiedzi na wszelkie pytania. W czasie pobytu mialam doskonala opieke pielegniarek i mojego lekarza opiekuna i lekarzy dyzurujacych.
Wyzywienie wystarczajace,urozmaicone.Bardzo bogaty program wycieczkowy (wspanialy Pan Szymon), i pogadanek ze slajdami (doskonala Pani przewodnik i Pan Szymon)) Bylam uczestniczka wielu wykladow na temat zespolow bolowych kregoslupa (bardzo interesujace) i innych.Bardzo bogato wyposazona biblioteka ,gdzie mozna bylo uzupelnic swoje zaleglosci w czytelnictwie.
Jedynym mankamentem byla zla pogoda,przez co rzadko korzystalam ze spacerow w pieknym parku uzdrowiskowym z cudnymi tezniami.Ciechocinek sie nie umywa.Widac ze gospodarze Inowroclawia dbaja o to miasto czego wynikiem jest duzo kuracjuszy i turystow w tym przepieknym uzdrowisku.Marze o tym by pojechac do Energetyka w okresie letnim.Zycze ci wspanialego pobytu.
Serdecznie dziękuję za tak wyczerpującą informację na temat Energetyka...Miałam ogromne wątpliwości i nawet nosiłam się z zamiarem rezygnacji z turnusu.Wyjeżdżam dopiero pod koniec lipca lecz już mogę spać spokojnie.Najbardziej zależy mi na profesjonalnych zabiegach,jeżeli jeszcze do tego są wykłady i biblioteka to nic więcej nie jest mi potrzebne do szczęścia.Przesyłam pozdrowienia.
też słyszałem o tym sanatorium dobre opinie trochę nieco gorsze slyszalem o Modrzewiu. Ja niestety byłem w Ciechocinku ale o energetyku dobrze slyszalem
Widzę,że dużo osób wchodzi na forum proszę o kontakt.Byłoby bardzo miło poznać przyszłą współlokatorkę..(warunek po sześćdziesiątce)no chyba nie wybieram się tam sama w tym terminie.Mogę zabrać z Gniezna jedną lub dwie osoby ponieważ jadę samochodem.Pozdrawiam przyszłe kuracjuszki.. kuracjuszy również.
Informacje na temat Energetyka w Inowrocławiu opisałam pod hasłem Inowrocław-Energetyk, proszę wpisac w
wyszukiwarkę i sobie poczytać, Jednym słowem sanatorium godne polecenia: zabiegi na miejscu, jedzenie dobre, obsługa miła,warunki
socjalne bardzo dobre (po remoncie) zazdroszcze wyjazdu, pory roku ale życzę miłego wypoczynku.
pozdrawiam I.E
Witam Kuracjuszy.
Irenea..dziękuję za życzenia z pewnością będzie miło. Pozdrawiam Atine i filipa.Czekam również na kontakt od osób wyjeżdżających w tym samym terminie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich wchodzących na forum.