Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutka5 pisze:Tak jak napisałam statycznie u mnie poniżej oczekiwanej normy bo po spadku 99 osob jednego dnia w kolejne kolejka stoi.
Ot taki ten mój pociag jest.
Bogutka
Bogutko5.
To mój pociąg został odstawiony wczoraj na boczny tor, bo spadło tylko 17 numerków.
Wniosek miałam wystawiony przez lekarza w dniu 13.06.2016 i posiadam numer 10302.
Zejdzie mi się
Pozdrawiam czekających w kolejce.
Bogutka5 pisze:W naszym NFZ spadło wczoraj 99 - jak na mój fundusz to prawdziwe szaleństwo. Ale i tak średnia poniżej wymaganej statystycznie normy.
Bogutka
Witam Bogutka
U mnie przez 28 dni nie spadł ani jeden numerek
Przez ostatnie 3 dni spadło 48
Na dzień dzisiejszy pozostało 60
Pozdrawiam
Krychna Ty na wylocie ?????
Ja na dzisiaj mam 10265 a od wczoraj spadło TYLKO 37 .
Nic innego mi nie pozostało, jak czekanie. Dobrze, że w miłym towarzystwie.
Pozdrawiam.
Witajcie....Minoł miesiąc kwiecień ....więc małe podsumowanie....córka miała 37866 dziś zaś jest 34464 u mnie zaś było 37864 a dziś jest 34462 więc w ciągu całego miesiąca ubyło 3400 numerków jedziemy więc w 34 wagoniku tego pociągu co się zowie sanatorium