http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg
Muzyka...
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Muzyka...
Podobało mi się jak wcześniej pisaliście o muzyce z emocjami, a potem nagle zaczęło się prześciganie w podawaniu co raz większej ilości suchych linków i nic więcej.
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Staż sanatoryjny: 2
"Komu ma służyć ten wątek, moderatorowi czy kuracjuszom (uczestnikom)? Bo jeśli nikt z kuracjuszy sprzeciwu nie zgłasza to moderator tym bardziej nie powinien. Czy moderowanie polega na narzucaniu? Bo jeśli tak to ja wysiadam z tego "pociągu". Pozdrawiam
Fakt, że suche linki podawane serią, nie wyglądają dobrze. Ale jak będzie wyglądał suchy tytuł i wykonawca
Na dodatek trzeba będzie sobie zadać trochę trudu, jeśli komuś będzie się chciało, otworzyć wyszukiwarkę i znaleźć utwór, który ktoś proponuje, żeby i tak w końcu trafić do YouTube.
Teraz podaje się link, jest gotowiec, nie trzeba nic szukać, tylko otworzyć i słuchać
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Pozdrawiam
Kto lubi słuchać muzykę, ten zawsze znajdzie jej źródło (YouTube, radio, mp3) i będzie słuchał cały czas (tak jak ja teraz).
Tutaj, w tym wątku, poznaję upodobania innych, wiem jaką kto muzykę lubi, wyobraźnia rysuje mi obraz tej osoby, poznajemy siebie.
Zgadzam się z Adminem, nie wrzucać suchych linków.
Trzeba zastosować się do: "Odpuściłem tu bo na początku link był tylko uzupełnieniem słów, które pisaliście i było ok" i będzie można słuchać kto jaką muzykę lubi
Miłego Dnia
-
forumowicz
Poznajemy ich wrażliwość, ich samych poprzez muzykę ,która słuchają,poprzez refleksje w Przyjacielu etc.
Temat powinien pozostać ,tak też uważam
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 159 razy
- Podziękowano: 76 razy