Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
elkaszka do Lwowa kto nie był naprawdo warto pojechac . Na zwiedzanie 1 dzień troche przymałao . Mysle że się zorganizujecie i taki wypad do Lwowa pojedziecie i nie zapomnijcie zabrać ze soba paszporu.
Pozdrawiam nareszcie ze słonecznego roztocza
Roztocze? Anusia, Płazów to daleko od Ciebie? Mam stamtąd miłe wspomnienia ( i nie tylko z tego miejsca ). A paszportu nie mam więc z wycieczki do Lwowa nici. Zresztą: nasz Główny Inspektor d/s Zagospodarowania Czasu Wolnego czyli Słoneczko na pewno już tam sobie coś obmyśliło
Deremi . Płazów miescowośc w gminie Narol koło Lubaczowa juz w woj. podkarpackim . Tereny te sa bardzo urokliwe do Narola mam ok 50-60 km. Roztocze jest piekne szczególnie wiosną i latem Przedeptałam prawie całe: