Czy aby na pewno w samym ośrodku nie ma żadnych atrakcji? Słyszałem o pięknej sali na czwartym piętrze, w której można organizować zabawy, więc to już cośGIENIA pisze:Atrakcje w samym ośrodkunie ma takowych
![]()
Szczawnica-Zdrój od 17 lipca
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Szczawnica-Zdrój od 17 lipca
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Nie wiem jak jest w tej chwili , ale w czasie mojego pobytu nie wyrażano zgody na głośne ( muzyka ) imprezy . Ta sala , to w zasadzie duża wnęka w korytarzu .... naprzeciwko tej wnęki jest druga mniejsza , bywał tam kiedyś barek ..... Dzwonkówka tętniła zyciem
Na każdym turnusie są osoby lubiące tańczyć , ale sa też osoby oczekujące ciszy i spokoju . I mają prawo korzystać z tej ciszy .
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Wybierając ośrodek liczyłem na możliwość organizowania imprez właśnie na tej sali. Skoro mogą być problemy ze strony kierownictwa to trzeba wcześniej to uzgodnić. Dodam tylko, że zawsze na turnusy zabieram dobrą muzykę + sprzęt grający i bardzo się przydaje... Mikrofon czasem też mam aby pośpiewać na biesiadzie
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Ważniejsza od muzyki jest możliwość odbywania ciekawych pieszych wycieczek a tego nikt nie może ograniczać.
Będzie na to czas i oby tylko pogoda dopisała
- GIENIA
- Przyjaciel forum

W czasie mojego turnusu była tam np. imprezka urodzinowa , i jeszcze jakieś dwie inne , trwające do późnych godzin
I już optymizmem powiało
- GIENIA
- Przyjaciel forum

GIENIA pisze: Ta sala , to w zasadzie duża wnęka w korytarzu .... naprzeciwko tej wnęki jest druga mniejsza , bywał tam kiedyś barek ..... Dzwonkówka tętniła zyciem.. .
Marku , przyznaję , ze trochę nieprecyzyjnie wyraziłam swoje spostrzeżenia , przez co wprowadziłam Cię w błądMaarek36 pisze:No i znowu powiało pesymizmem w kwestii "Dzwonkówki"![]()
Wybierając ośrodek liczyłem na możliwość organizowania imprez właśnie na tej sali. i
Miałam na myśli to , że Dzwonkówka zakazała dyskotek stałych .....DJ ... barek itp. .... na to nie ma zgody . Pojedyncze imprezy bywają
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Jak na razie na tym Forum chętnych brak
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

A tak przy okazji dodam, że w tym roku miłościwy ZUS chyba nie obdarowuje skierowaniami do tego uzdrowiska?