Mart 36 wczoraj kwitły więc na Twój przyjazd (03-05) też jeszcze będą.mart 36 pisze:(...)Tulipany?ach jak ja kocham te kwiaty![]()
Zdążysz jeszcze oko nacieszyć. Są na wszystkich klombach i na deptaku.

Mart 36 wczoraj kwitły więc na Twój przyjazd (03-05) też jeszcze będą.mart 36 pisze:(...)Tulipany?ach jak ja kocham te kwiaty![]()

Cały pobyt to raczej nie,(niektóre odmiany już przekwitają) ale z połowę to na pewno. W tej chwili rosną tulipany i bratki w barwach herbu Iwonicza Zdroju.mart 36 pisze:fantastyczniepewnie cały pobyt beda mi towarzyszyły (...)
Można by też spróbować dojść pieszo. To z przystanku zaledwie około 550 m,artpr pisze:(...)zrobię jak sugerujesz - zadzwonię i się umówię(...)

mart 36 pisze:zostałam wywołana do odpowiedzi,wiec mówię:właśnie o to słowo masakra mi chodziłoDzia_dek pisze: Mart 36, a gdzie Ty widzisz tą niepochlebną opinię ? Bo to co poniżej to:
To nie jest opinia tylko właśnie "masakra". Zero informacji o zabiegach, wyżywieniu czy warunkach zakwaterowania.
Jedno zdanie (bez wyjaśnienia o co chodzi) o lekarzu i drugie o wymianie pościeli i ręczników. A gdzie cała reszta?
Mogę zrozumieć, że niektóre osoby tu piszące są minimalistami, ale jeśli chodzi o opis obiektu to już lekka przesada.
Mart 36 mam nadzieję, że swój pobyt zaliczysz do udanych zarówno pod względem kuracji jak również wypoczynku.
W Iwoniczu jest już zielono, działają fontanny i jeszcze pięknie kwitną tulipany. Wprawdzie jest trochę remontów
(chodniki i droga dojazdowa), ale to nie powinno przysłonić innych uroków tego małego, uzdrowiskowego miasteczka.na miejscu osobiście się przekonam i wówczas wyciągne wnioski
może to co kolezance anet wydawało sie nie ok dla mnie będzie fantastyczne.