Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pawel1974 pisze:Piękna pogoda, już sobie połaziłem z żoną.
Paweł rozumiem, że pochód 1 majowy zaliczony. Ładna pogoda to trzeba korzystać, oczywiście kto może to łazi reszta katuje tv w której oczywiście nic nie ma
Nie jestem całkiem tu nowy mam nowy nick i przez kilka dni czytałem wasze wspaniałe relacje i powiem kilka rzeczy. Niesamowite jak wielu z was mocno ludzi schorowanych potrafi się wspólnie wspierać i dobrze bawić mimo całego bagażu doświadczenia. Naprawdę was podziwiam i dziękuje za kilka d