Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I to jest to co pisałem hehe ta atmosfera ,kurcze mój pies patrzy na mnie z pode łba byłem na spacerze bez niego tak wyszło ,chyba muszę wykrzesać siły i iść z nim jak myślicie ?
Dobra.będzie chór i balet....... Chlopaki tańczą a dziewczyny wyją! Takie mazurskie Mazowsze.Zastanawiam się nad nazwą. .......hmmmmm... Wiem! Może Mazurianie
Pancernz pisze:I to jest to co pisałem hehe ta atmosfera ,kurcze mój pies patrzy na mnie z pode łba byłem na spacerze bez niego tak wyszło ,chyba muszę wykrzesać siły i iść z nim jak myślicie ?
Obowiązkowo piesek też stworzenie Boże spacer mu się należy