Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Ja również ze zrozumiałych względów obstawiam zwycięstwo Lecha tylko że wynik obstawiam 3-0 gdyż jest to najczęściej uzyskiwany wynik
w ostatnich tygodniach.
Transmisja w Polsacie Sport i Polsacie od godziny 15.45
Nie jestem kibicem "Kolejorza" ale mam do niego cichą sympatię.
Prognozuję dogrywkę a potem w karnych wygraną teamu z ulicy Bułgarskiej.
Nie wiem, czy to prawda ale na ławce dla gości honorowych ma zasiąść Wielki Robert ...