Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
justi9 pisze:Pierwsze wrażenia OK!
Bez szału, jeśli chodzi o standard i jedzenie, ale damy radę
Dziś dzień nudy w oczekiwaniu na zajęcia
Justi w tej chwili jest możliwość wypożyczenia rowerów . Za godz 5 zł - o ile sie nie mylę . Warto skorzystać, na naszym turnusie osoby przywozili swoje prywatne, gdyż nie było jeszcze wypożyczalni
Fajne szlaki , piekna okolica , pogoda sprzyja - tylko zwiedzać i podziwiać naturę .
Miłego pobytu I skutecznej rehabilitacji Tobie zycze
Witaj Aniu w klubie domowiczow. Już przestaprzestawilas się trochę na tę codzienność? Jak Twoje plecy?Lepiej?Gorzej ? B\z??
Ja dopiero teraz zaczynam pozniej wstawać. Do tej pory był grafik oleckowy.Oczywiście zabiegi zastapilam pilotem w garści( niestety)
Gratuluje pobytu a nam miejmy nadzieje wielu relacji bo każdy jako że pierwszy pobyt w danym miesiącu jest niezapomniany i niesie coś nowego
Tak a propo mam na imię Remigiusz czyli Remik a ten nick trochę nieszczęśliwy bo jako miłośnik serialu "czterej pancerni i pies"miało być Pancerny ale kurcze klawiatura zamienila mi ostatnią litere i wyszło jak wyszło
Orfeusz pisze:Witaj Aniu w klubie domowiczow. Już przestaprzestawilas się trochę na tę codzienność? Jak Twoje plecy?Lepiej?Gorzej ? B\z??
Ja dopiero teraz zaczynam pozniej wstawać. Do tej pory był grafik oleckowy.Oczywiście zabiegi zastapilam pilotem w garści( niestety)
Powoli, powoli zaczynam sie przestawiać
Jutro składam kolejny wniosek na rehabilitacje .
W moim przypadku poprawa jest i to bardzo duża
Zgadza się. Na każdym turnusie coś nowego działo się. Dziś w Olecku bedzie fajna pogoda więc okazja do poznania terenu.My skradalismy się po sliskim lodzie jak partyzanci od drzewa do drzewa aby zrobić zakupy 400 m dalej.Spacery......rzadkość kto miał ciepłe zabiegi.Tylko wekendy sprzyjaly.Droga do kościoła zajmowała nam 40 min co normalnie pewnie 20min?