Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ala0405 pisze:Witam,
Jowita pewnie masz wskazane morze na skierowaniu tak jak ja i dlatego dłużej czekamy.
Nad morze niestety zawsze dłużej trzeba czekać.
Lemanowi gratuluję przydziału
Pozdrawiam z pochmurnego Mazowsza...
Witaj Ala,
Tak mam zaznaczone przez lekarza morze, to pewnie dlatego czekamy.
Ale podobno upalne lato się szykuje więc to morze jest dla nas w sam raz.
Dzięki Alu za gratulacje,wreszcie się doczekałem i mam wymarzoną Kotlinę Kłodzką.
Chciałem Kudowę Zdrój a mam Lądek też wspaniale.
Mam nadzieję że się podleczę i wypocznę,jadę pierwsz raz do sanatorium ale myślę że szybko się zaklymatyzuję i wszystko będzie ok.
Napewno zdam relację z mojego pobytu!
Życzę tobie Ala wymarzonego przydziału nad morze i wspaniałej pogody podczas pobytu..,naladuj baterie na cały rok.
Pozdrawiam.
Witaj Jowita!
Nie mam pojęcia dlaczego już dostałem przydział,może dlatego że jadę pierwszy raz???
Naprawdę niewiem ,ale bardzo się cieszę.
Myślę że Ty z Alą też się doczekacie wymarzonego moża i będziecie miło spędzać czas...
Pozdrawiam.
Witam
Leman mam nadzieję że Twoje życzenia się spełnią i będę miała piękną pogodę a przede wszystkim nabiorę sił na cały rok
Jedziesz pierwszy raz do sanatorium to nie zapomnij zabrać dobrego humoru - grunt to pozytywne nastawienie a wszystko inne jakoś ułoży się. Czekam na relacje z pobytu...
Miłego dnia
leman pisze:Witaj Jowita!
Nie mam pojęcia dlaczego już dostałem przydział,może dlatego że jadę pierwszy raz???
Myślę że Ty z Alą też się doczekacie wymarzonego moża i będziecie miło spędzać czas...
Pozdrawiam.
Leman ja też pierwszy raz ...ale widocznie masz więcej daru przekonywania ...
Kiedyś i ja się doczekam ..
Pozdrawiam ciepło
Myślę że Ty z Alą też się doczekacie wymarzonego morza i będziecie miło spędzać czas...
Pozdrawiam.
Myślę że Ty z Alą też się doczekacie wymarzonego morza i będziecie miło spędzać czas...
Pozdrawiam.
Leman ja też pierwszy raz ...ale widocznie masz więcej daru przekonywania ...
Kiedyś i ja się doczekam ..
Pozdrawiam ciepło
Mazowsze ani drgnie, od rana nie spadł ani jeden numerek (a może trzeba się cieszyć, że nie przybył ???)
Bryndza .........
dzień zaczynam z numerem 2636
Pozdrawiam
To_ja_Jowita pisze:Mazowsze ani drgnie, od rana nie spadł ani jeden numerek (a może trzeba się cieszyć, że nie przybył ???)
Bryndza .........
dzień zaczynam z numerem 2636
Pozdrawiam
Witaj Jowita
Chce Ci powiedzieć,że już 1 ( jweden ) numerek ubył.