Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: Orfeusz »

Woytek! Już skladaj wniosek o rehabilitację!
Nie zmieniales zabiegów w trakcie?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Odliczam do czas do jesieni 2018r. chyba że sponsor zus samoistnie coś od siebie mi wsadzi, na wypisie mam nie ciekawa opinie:

wskazania: dalsza rehabilitacja sanatoryjna,wzmocnie mięśni obwodu miednicowo lędźwiowego, pogorszenie ogólnego stanu zdrowia zmniejszenie zakresu ruchu

A ja mam jechać marzec-kwiecień kwiecień 2018. Ale wcale nie odliczam czasu, wole wyjazdy z zus i nie dlatego ze sa darmowe ale jest wiecej zabiegów i mimo wszystko atmosfera jest inna, znacznie fajniejsza.Tylko ze mnie zus pewnie nie zaszczyci sam, sama to bede musiała złożyć wniosek i pewnie nie dostanę za duzo. Chociaż wskazania do dalszej rehabilitAcji w ubiegłorocznym wpisie z prewencji tez mam. Raczej szanse mam na ambulatorium. Szkoda. pojechaloby się.
Wojtek dlaczego zus m cie złapać? Pobierasz coś?
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

nie nic nie pobieram,na urlopie pojechałem.Wniosek może i złożę ale pod koniec tego roku.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ciężko wraca się do codziennosci jeśli zdrowie nie sprzyja :(
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Orfeusz pisze:Woytek! Już skladaj wniosek o rehabilitację!
Nie zmieniales zabiegów w trakcie?
nie zmieniałem tam nie ma na co zbytnio zmieniać,to co miałem to mi pasowało jedynie gimnastyki bylo za mało bo 2 razy dziennie a chciałem 3 razy- z panią Kingą drugi raz w życiu ćwiczyłem -jest mega :serce: łzy ze śmiechu nie raz wylewałem :lol: :D
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Długo będziesz czekać. Trzeba kontynuować jak najszybciej żeby wykaraskać się z tego chociaż trochę. Im pozniej.tym gorzej! :(
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj Woytek! :D Te lzy to powinny być ze zmęczenia a nie śmiechu! ;) Znowu nie wiem czy z tymi cwiczeniami nie sciemniasz? :roll: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

meczenie było a jakże, i poty ze koszulkę wykręcać można -takie rzeczy lubię. Ale żarty prowadzącej i narzekania innych ćwiczących są czasami rozwalające :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wiesz Orfeusz, tak od razu to mozna nie dostać. Ja byłam w ubiegłym roku i teraz nie składam bo myśle ze za szybko. No i konieczność wzięcia zwolnienia lekarskiego mnie blokuje. Woytek był na urlopie a ja juz urlopu nie bede miała bo byłam na urlopie i to co zostało na prewencje nie wystarczy. A poza tym to co zostało to musze mieć w zapasie na bieżące potrzeby i trochę chce zostawić na kolejny rok na sanatorium NFZ. Czyli w tym roku czy przyszłym to prewencja by była na zwolnieniu a na to pracodawca krzywo patrzy. Gdybym nie przejmowała sie zwolnieniem lekarskim to bym złożyła wniosek juz i nawet jak bym odmowę dostała to bym składała kolejny wniosek i tak aż do skutku.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Fakt.Praca zawodowa ogranicza leczenie.Jesli jednak jest wybór zdrowie a praca??? Polak wybierze pracę myśląc a...jakoś tam będzie. Tyle.że to "jakoś, "to nieodwracalna gehenna do konca zycia.Potem zastanawia się ch......era.czemu byłem taki nadgorliwy.Co z tego mam oprócz. "garba na plecach" :roll: :(
ODPOWIEDZ