Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
hehe no tak to do jutra wszystkim ,część osób twierdzi "że jutro będzie lepiej " ja należe do tych co mówią "lepiej to już było " bywajcie i do jutra może będzie lepiej ?
Pancernz pesymista jesteś, zawsze moze być lepiej. Nawet jak bylo dobrze. Trzeba z nadzieją patrzeć w przyszlosc. Bo jak będzie tylko gorzej to jaki bedzie sens wszystkiego?
Dobrej nocy.
No i witam z rana , mi kompletnie chodzilo o co innego gdybym był pesymistą już dawno poddał bym się i nie walczył ile sił mam w sobie ,dobrej energii wam życzę na cały dzień
Witam.
Jak piszesz, "lepiej to już bylo" to tak zrozumiałam.
To moze napisz dokładniej. Chodziło Ci o zdrowie ze lepiej juz bylo?
.dzisiaj z energia średnio bo pada. Narazie nic nie boli ale prz,y takiej pogodzie moze byc bardzo różnie.
Mnie jednak pogoda dołuje.
Dzień dobry!
Ja po lekach spalam 13 godz. Tylko co wstalam. Jak na razie.to boli głowa(od spania)Słońce próbuje przebić się. Nie pada.Może pójdę na rower?Hmmmm....
Witaj Orfeusz
wymyśl proszę jakiś ciekawszy i wesoły temat bo od gadania tylko o chorobach co niektórzy jeszcze popadną w depresję
Już lepszy byłby kącik poetycki czy wokalny